Dictionarul englezei vulgare din secolul al XIX-lea

Pe site-ul mentalfloss am gasit un dictionar cu expresii vulgare in limba engleza ce dateaza din 1811 si care include o serie de sintagme mai mult sau mai putin bizare folosite pentru a descrie diverse practici sexuale!?

Astfel ca :

Intrunire amoroasa” era cea mai eleganta expresie pentru a descrie un act sexual petrecut intre doua persoane.

A se apuca de crosetat” este o expresie care se folosea pentru a da de inteles ca cineva s-a apucat de „facut copii”, o trimitere la nevoia de tricota hainute inainte de venirea pe lume a unui bebelus.

Expresia „paine cu unt” se folosea, de asemenea, in secolul trecut pentru descrierea actului sexual.

A sterge podelele” insemna sa faci sex pe jos, in timp ce „a inverzi hainele” insemna sa faci sex in iarba.

Oala de noapte” era o expresie folosita pentru a face trimitere la femeile de moravuri usoare care se culcau cu marinarii ce acostau intr-un port.

Clipe de topire” erau, odinioara, cele petrecute de un babat gras si o femeie in timpul unui act sexual, conform aceluiasi dictionar.

 

Pe mine ma cam amuza modul asta palmat de a descrie practicile sexuale, e mai ferit de urechile celor mai mici care nu pierd ocazia de a prinde si de a pasa mai departe ORICE, din pacate!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Ms Pink spune:

  Clipe de topire, oh my God rolling on the floor daca dragoste nu e, facem laughing

 2. ioly spune:

  uite o femeie cu oala de noapte, la cap. rolling on the floor Sunt tari ma amuza

 3. miha.ela spune:

  ma amuza si nu ma prea surprinde pentru ca si eu folosesc diverse expresii care doar partenerul le stie sensul. happy ne ferim si de cei mari laughing

 4. Giulia spune:

  nu-mi amintesc unde am citit despre poemele lui shakespeare, in care el de fapt nu preamarea dragostea, sentimentul in sine ci actul sexual, sunt scrise cu subinteles….bine, internetul minte mult asa ca nu credeti tot ce auziti big grin, dar tinand cont de ce se spune despre sexul in acea vreme, nu ma indoiesc ca al nostru (ma rog, al lor) poet minunat sa fi facut asta big grin

  • addicted spune:

   Sa stii ca nici pe mine nu ma mira si nici nu ma indoiesc… la cate nu putea spune pe fata la acea vreme cred ca isi ascundea sub niste cuvinte anumite dorinte pe care se pare ca le filtram si noi acum in nestiinta. laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *