Prieteni buni si prieteni ” buni “

Răsfoieşte-ţi agenda şi sună persoanele din ea şi roagă-i să te ducă la aeroport. Cei care te vor duce sunt adevăraţii tăi prieteni. Ceilalţi nu sunt oameni răi, sunt doar cunoştinţe!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 15 Comments
 1. Jonny says:

  Si daca nu poate, poate e la lucru si nu are cum sa plece de acolo cu toate ca ar face orice pt tine ? Tot cunoștință sa fie considerat sau prieten ?

 2. Cris-Mary says:

  big grin Cel mai simplu test big grin

 3. Larisa says:

  Corect!
  Eu intotdeauna am facut o departajare clara intre prieteni si cunostinte. Am o multime de cunostinte, dar doar cativa prieteni.

  • addicted says:

   Sa stii ca asta pot spune si eu acum. Daca la inceputul anului eram ferm convinsa ca am mai multi prieteni decat cunostinte acum realizez ca nu era asa, nu e asa si nici nu va fi!

 4. Si apoi sa vezi reajustari in agenda big grin

 5. ella says:

  Sau, nu da niciun semn de viata doua sapatamani happy si vezi cine te va suna sa te intrebe daca esti bine..
  Eu am facut un test din asta si …am avut surprize.
  Plus ca am contientizat ca erau niste persoane, importante pentru mine, care sunat NUMAI cand aveau nevoie de ceva (un umar pe care sa planga, cineva sa ii asculte sau sa le dea un sfat,etc). Iar daca eu aveam nevoie, primeam scuze de genul “ies cu prietenii la cafea si …ne auzim alta data” happy

  • addicted says:

   Yeap, cunosc persoanele de care zici, cunosc si gustul amar ce ti-l lasa. Totusi nu inteleg de unde nesimtirea aia de a reveni apoi ca si cum nu ar fi facut nimic? Ca si cum ar fi trebuit sa le bati pe umeri ca vezi ai nevoie de ei grav. Nu, prietenii stiu in mod constant ce se petrece cu tine, nu vin si dispar!

 6. vienela says:

  Este mult mai usor sa gasesti persoane care sa te ia de la aeroport. laughing
  Dar ce faci daca ai un prieten foarte bun fara masina? Cum il pui la incercare? laughing

 7. Paul says:

  Prietenii adevarati te iau direct cu avionul laughing
  Bun test, sa stii! Multi se numesc prieteni, dar cand ai nevoie de ceva… uita de acest ‘titlu’

  • addicted says:

   Cei mai multi dintre ei au pretentia sa fii acolo in permanenta cand au nevoie de tine dar uita sa faca la randu`asta si cand le reprosezi, nu stiu cum se face ca tot tu pici prost. laughing Ma amuz dar e trista treaba asta…

 8. Ms Pink says:

  Pe zi ce trece devin tot mai convinsa de faptul ca nu exista prietenie pura, neconditionata. Am fost acolo si am crezut si eu. Pana cand mi s-a demonstrat opusul. Cei mai buni prieteni iti vor fi intotdeauna familia si partenerul (daca ai noroc).

Leave a Reply

Your email address will not be published.