Valoare personala

De multe ori in viata noastra suntem tradati, parasiti si chiar jigniti din cauza deciziilor pe care le luam si a circumstantelor de care avem parte… Ajungem la un moment dat sa credem ca nu avem nicio valoare!

Insa, sa stiti ca indiferent ce s-a intamplat si ce se va intampla nu ne vom pierde niciodata valoarea. Pentru cei care ne iubesc cu adevarat suntem de nepretuit. Valoarea vietii noastre provine nu din ceea ce facem sau pe cine cunoastem ci din ceea ce suntem!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Paul says:

  Daca crezi ca ti-ai pierdut valoarea, inseamna ca ai pierdut defapt pofta de viata si increderea in sine! Suntem mereu de nepretuit, chiar daca facem greseli, le putem repara.

  • addicted says:

   Pofta de viata nu cred dar increderea in sine da. Avem momente in care ne simtim inutili si fara valoare pentru altii dar daca deschidem bine ochii realizam ca nu e chiar asa.

 2. javra says:

  Ai perfectă dreptate!
  Un An Nou fericit, cu sănătate, bucurii, împliniri şi multă iubire!

 3. Ms Pink says:

  E interesant cum putem sa facem o mie de fapte bune si sa luam mii de decizii bune, dar la prima greseala ne subestimam atat de tare si ne dam peste cap toata parerea buna pe care o avem despre noi. De ce oare lucrurile rele au cea mai puternica amprenta?

  • addicted says:

   Nu stiu sa iti raspund la intrebare. Nu stiu nici de ce cand ni se intampla ceva frumos nu ne bucuram extrem de tare dar cand ceva rau se intampla ne comportam de parca ar fi sfarsitul lumii!

Leave a Reply

Your email address will not be published.