Ma numesc…

 Ma numesc intr-un fel, nu ca v-ar interesa prea tare cum ma cheama pe mine, desi, daca ma cheama, eu ma duc, am 34 ani, trebuia sa am 39, dar nevasta-mea mi-a mancat 5 ani din viata.

Intelectual de rasa, am liceul inceput si facultatea terminata si un fizic deosebit de atragator; obiecte ca: farfurii, linguri, carti efectiv se lipesc de mine, este adevarat, asta si pentru ca ma spal destul de rar.
Nu-mi este frica de munca, dorm langa ea si sunt o persoana foarte comunicativa – cand vorbesc de la telefonul firmei.
Am o experienta semnificativa in vanzari, de mic copil obisnuiam sa vand lucrurile parintilor din casa, sunt o fire foarte dinamica, dar dupa orele de program. Pana acum nu am avut antecedente penale si sper ca pana ma voi angaja la firma d-stra nici sa nu am.
Autodidact in marketing, sunt un fin observator al oricarei investitii, eliminand din start orice fel de cheltuieli colaterale sau fara rezultate.
Spre exemplu, eu am mai trimis o scrisoare de intentie + CV si firmei XYZ din Constanta. Daca raspunsul dvs este pozitiv si ma angajati, inseamna ca automat banii pe care i-am investit pentru a trimite faxul la Constanta i-am pierdut si asta se intampla acum doi ani, cand leul era mai puternic.
Nu mai vorbesc de faptul ca iata, eu am terminat scrisoarea, iar d-stra nu m-ati chemat pentru interviu. Mie aceste lucruri imi dau de gandit si nu pot sa nu sesizez anumite tertipuri la care d-stra apelati: va folositi de massmedia ( dati anunturi prin ziare ), este clar un atac la adresa mea.
In primul rand nici nu ma cunoasteti si in al doilea rand nici nu sunt obligat sa ma angajez la firma d-stra.
In speranta ca v-am facut sa zambiti putin ( lucru care in procesul de vanzare reprezinta un atuu important), daca vreti sa va las fara clienti, n-aveti decat sa ma angajati!

Ma puteti suna la…..

PS. M-ar interesa daca se poate sa imi dati concediul de odihna la inceput.

via mail


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. Anonymous says:

  laughing)) tare

 2. Adri says:

  Buna asta cu concediul de odihna la inceput laughing).

 3. addicted says:

  Bine ca va place pe cat mi-a placut. laughing

 4. Anonymous says:

  Da funny rolling on the floor)

Leave a Reply

Your email address will not be published.