Frustrari zilnice

Nu marile tragedii distrug relatiile, ci micile frustrari zilnice!

Majoritatea relatiilor nu se strica din cauza marilor probleme/neintelegeri ci din cauza lucrurilor marunte dar repetate zilnic, o perioada lunga de timp. Sunt multi cei care au obosit vazand ca nu au cu cine sa vorbeasca.  Trist e ca multi tot cauta vina in diferite chestii si chiar in ei atunci cand nici nu e cazul si ajung sa poarte o povara inutila pe umeri! Trebuie sa ai grija cum manevrezi totul, cum te manevrezi pe tine si in nici un caz sa nu ajungi sa te complaci.

Da, toate problemele au rezolvare insa trebuie ca vointa sa vina din ambele parti.

Esti intr-o relatie sanatoasa?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
  1. ford spune:

    Ai dreptate!!!

  2. Cris-Mary spune:

    Eu zic ca da…desi mai avem si noi momentele noastre ..nu ai cum sa fie totul asa smooth ca un smoothy .. Totusi suntem oameni big grin DAR dragostea le rezolva pe toate si daca e iubire, atunci treem peste orice hop hop hop winking

  3. Ana Q. spune:

    Ia sa ne uitam si noi la filmul ala de zice Cris.
    Asta daca reusesc sa-l urnesc pe El Hombre de la Xbox. sad

    • addicted spune:

      laughing) Zii ca e o urgenta si ca il priveste si pe el!
      Al meu se joaca in pauze in tmpul zilei cand am si eu treaba si apoi un pic seara cand eu ma pun sa dorm, si joaca in liniste saracutul.

  4. Raspunsul la intrebarea din final: Nu!
    Sunt perfect de acord cu tot ce ai spus…si tare greu e sa gasesti caile de mijloc, dar si cand o faci, ce bine e. happy

    • addicted spune:

      Cred ca toti avem o chestie dintr-o parte si din alta si daca e sa ne luam dupa imagine vom spune clar ca nu avem o relatie sanatoasa insa acum depinde de fiecare in parte daca ajunge sa se obisnuiasca, cu minusurile relatiei..

  5. Ioly spune:

    Ai dreptate, nu te pot contrazice cu nimic, lucrurile mici adunate strica

  6. miha.ela spune:

    ne minunam ca se strica din nimicuri, din pacate nimeni nu le numara sa isi dea seama ca prin repetare face mai mult de cat o mare problema.. esti prea obosit sa mai corijezi a 100-lea nimic decat..

    trebuie sa fim atenti, asa cum firea umana nu e perfecta, nu avem cum sa avem un job perfect, o viata perfecta, o iubire perfecta… a sa invatam sa ne folosim de defectele si calitatile noastre ca si cuplu si sa echilibram, chiar daca din exterior se vede dezechilibrat la nivel de individ, este drumul spre armonie! happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *