Intentia si scopul vietii

 Suntem grabiti, agitati si ahtiati dupa bani! Da, TOTI ne gandim doar la asta. In fiecare zi ne gandim doar la bani, la munca si ne fortam din ce in ce mai tare uitand de…. sanatate si timpul ce trebuie sa il alocam familiei, prietenilor, pasiunilor s.a

Va veni o zi cand vom privi tristi in urma si ne vom da seama ca nu avem nevoie de chiar atatea lucruri dar nu vom mai fi capabili sa intoarcem timpul inapoi pentru a recupera ceea ce am pierdut.E drept, munca este esentiala, banii sunt esentiali dar TREBUIE sa existe un echilibru intre munca si pasiune, familie si timpul personal. Viata nu inseamna doar a face bani si a fi puternic! Trebuie sa ne decidem cum sa ne echilibram viata pentru a face sa ne fie bine, pentru a nu lasa regretele sa ne pandeasca in viitor.

” Fericirea este intentia si scopul vieti, este intregul ţel al existentei umane. ” – Sa o lasam mai moale, sa traim un stil de viata echilibrat, sa (ne)multumim cu ceea ce avem si sa profitam de fiecare clipa! Sa nu uitam ca viata este fragila, viata este scurta si e doar una.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Ai perfecta dreptate !

 2. Lilly says:

  si eu sunt adepta echilibrului dar acest echilibru se obtine atat de greu si se pierde asa usor big grin

  • addicted says:

   Tell me about it!? La mine anul 2012 a fost anul realizarilor. laughing Pana si chestia asta am realizat-o anul trecut si am cautat ( si gasit din fericire ) echilibrul. Sper sa nu mi-l pierd prea curand!

 3. Anonymous says:

  Ai spus foarte bine foarte frumos si foarte adevarat doar ca e foarte greu de pus in aplicare……………………..

Leave a Reply

Your email address will not be published.