Razboiului cu parazitii de la toate nivelurile

Anul 2013 se pare ca va sta sub semnul “razboiului cu parazitii de la toate nivelurile“, spune Elena Kalantarova presedintelui Asociatei Astrologilor din Ucraina. Dansa impreuna cu, colegii sai, au conturat  prognozele astrologice pentru anul acesta, astfel ca…

2013 este “anul Sarpelui, o perioda careia ii sunt caracteristice jocurile din spatele culiselor, negocierile secrete si rasturnari de situatie, asta conform Blitz. Si anii 1905, 1917, 1941 si 1953, au fost interesati, acesti ani tot au stat tot sub semnul Sarpelui, cand, printre altele, a murit Stalin, ne spune Vlad Ross. Tocmai de aceea, daca Vladimir Putin va supravietui politic anului 2013, atunci el va conduce pentru o lunga perioada Rusia!?

Ross mai spune si ca UE se va stabiliza la anul. Europa va putea sa resufle nitel usurata, cu toate ca euro se va deprecia in raport cu dolarul. Anul nu va fi usor nici pentru presedintele SUA, Barack Obama, si nici pentru economia Americii, spun astrologii din Ucraina. China, in schimb, isi va mentine ascensiunea pana in 2016, dupa care va incepe sa cada, spune Kalantarova. Ross a vazut in stele ca, in anul 2013, Bashar al-Assad va parasi Siria, unde va fi o schimbare radicala. Astfel, SUA nu vor avea motive sa inceapa un nou razboi in Orientul Apropiat.

Conform astrologului rus, Pavel Globa, in 2013 va incepe o criza economica globala :”Criza va fi si nu vom avea unde sa ne ascundem de ea. Va dura pana in 2020 si va cuprinde intreaga lume. Vom avea parte de instabilitate totala, vor exploda bursele, piata ipotecilor. Preturile o vor lua razna”, a spus el.

Deci, sa fim in garda zic!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Hapi says:

  Credeam ca criza economica globala a inceput de mult
  Inteleg ca astrologii rusi preiau semnalele cu intarziere de la stele, ca-n poeziile lu Eminescu

  • addicted says:

   Cred ca voia sa spuna ca va continua pentru ca da, e de mult inceputa. Mie-mi par absolut amuzante aceste “previziuni”. Astept altele mai interesante si mai… absurde ca sigur vor veni! happy

 2. javra says:

  Parcă Rusiei i-a trebuit vreodată un motiv pentru a porni un război!
  Ca şi SUA, de altfel…

 3. Paul says:

  Eu zic sa lasam astea si sa gandim pozitiv. Daca se intampla, asta e, ne adaptam..

Leave a Reply

Your email address will not be published.