Aerul de care avem nevoie

„Trebuie să ne oprim şi să ne întrebăm: de cât aer curat avem nevoie?” – Lee Iacocca

Numele complet al lui Lee Iacocca este de fapt Lido Anthony Iacocca. Acesta este cunoscut ca unul dintre inginerii care au proiectat Mustangul şi pentru funcţiile de conducere de la Chrysler. Trebuie să recunoaştem, întrebarea lui de mai sus îşi are rostul.
Când vrem „aer curat”, de cele mai multe ori ne gândim să mergem la ţară sau la munte. Dar este mereu posibil să facem asta? Putem pleca în vacanţă oricând? Puţin probabil, de aceea s-au inventat nişte aparate speciale care purifică aerul din locuinţă. Un purificator aer distruge alergenii, praful, mirosurile neplăcute, etc.

Unele persoane sunt de părere că tot ce trebuie să facă pentru a avea aer curat în casă, este să deschidă fereastra. Uşor de spus, greu de făcut. Când găteşti, iese cu greu mirosul din casă. Dacă stai într-un oraş şi deschizi fereastra, te întâmpină praful şi noxele de la autoturisme.

Până la urmă, o personă ocupată, cu responsabilităţi la serviciu şi faţă de familie, tot la un echipament profesional, precum un purificator de aer, apelează pentru a avea aer curat în casă.

Câţi dintre voi folosesc sau au folosit un purificator de aer?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Mary spune:

  Eu am happy Sunt alergica si parintii au luat pentru casa si recunosc ca imi e mai bine.

 2. Mihaela Curea spune:

  Având în vedere că noi locuim înafara oraşului, iar drumul spre casa noastră şi de la casa noastră este drum înfundat, riscul să fie praf şi poluare este mic.
  Nu avem nevoie de purificator de aer, la noi acasă chiar e curat aerul. Suntem norocoşi!

 3. Cabinet spune:

  Detalii de interes. Multumim pentru prezentarea acestora.

 4. Tractariauto spune:

  Imi place ca am mai descoperit inca un site bun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *