Valentine’s Day – Sarbatoare perfecta?!

 Valentine’s Day, Dragobetele ar fi sarbatorile perfecte, daca si cel mai umil om de pe aceasta planeta ar primi un strop de iubire adevarata, un strop de atentie meritata, macar in aceaste zile!

Valentine`s Day, sunteti majoritatea cu gandul la cadouri, la cele dorite/primite mai mult decat la cele pe care urmeaza sa le oferiti! Valentine`s Daysarbatoarea indragostitilor care nu sunt indragostiti.

V-ati gandit vreodata ca sunt tineri imobilizati la pat, condamnati la lipsa de miscare si dependenta de toanele altuia pe viata, sunt batrani aruncaţi prin azile, copii abandonati… Ar fi minunat toti acestia sa se simta doriti macar un minut! Daca lacrimile lumii ar fi sterse, cel putin in aceaste zile, daca egoismul si indiferenta ar lipsi, ar fi sarbatori perfecte, pentru ca multe povesti siropoase de iubire sunt atat de false, incat imi produc greata!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
 1. Minnie says:

  Subscib în totalitate la ceea ce ai scris!
  Totul este comercial, totul este pentru profit! sad

 2. […] Addicted; Ana; Roscata; Bia; Andera; Tury; Larisa; C.L.M; Cristi; Cristi Dima; Lillee; Dina; Diverse; Emil; Rontziki; FJ13; GCM; Carmen; Vienela; Minnie; Drugwash; Loryloo; Mihaela; Paul; Daniel; NightOn; Elena; Pato; Radu; Max; Pavel; Cristian; Margeluta; Vali; Nice; Anca; Oana; Cristina; Kadia; Wish2go; Fata nesabuita; Ana Maria; Costin; Alex; […]

 3. javra says:

  Bineînţeles, ca multe altele, şi sărbătoarea asta are iz comercial.

 4. Cris-Mary says:

  cati isi mai amintesc sa iubeasca cu adevarat sau inteleg pe deplin ce inseamna a iubi. Indiferent ca iti iubesti familia, iubitul sau aproapele..

  • addicted says:

   Eu cand eram in liceu imi aratam pe 14 si nu numai si iubirea fata de colege. laughing Faceam schimb de felicitari din alea mici inimioara si nu, nu eram lesbi cum multi ar tinde sa creada si consideram ziua asta/aia ca fiind o zi a IUBIRII nu a indragostitilor. Na, asa ziceam noi pe atunci! laughing

 5. Andera Y says:

  Uffff asa suparata pe lume, mujer? happy Da, ai dreptate, sarbatorile sunt mai mult comert decat sentimente, dar din fericire inca mai exista oameni care cunosc adevaratele lor semnificatii. happy
  Pupici!

  • addicted says:

   Nu sunt suparata deloc, eu sarbatoresc si 14 si Dragobetele DAR si restul zilelor! happy Deci nu am nimic decat cu cei care se iubesc strict in aceasta zi si o transforma in…. ce este. Am ceva cu cei care uita de iubirea pentru cei din jur sau chiar si pt partener in alte zile dar isi aduc aminte de ea fix pe 14. Suna a ipocrizie din partea unora dar a iubire sincera din partea altora care sarbatoresc SI zilnic iubirea si nu doar fata de iubit/a ci si de aproapele sau.

Leave a Reply

Your email address will not be published.