Parfumul cu miros de vulcan

 Imaginatia anumitor oameni este absolut nimicitoare. Nici nu stii daca sa invidiezi oamenii care sunt inventivi sau sa le plangi de mila stiind ca multi rad de ale lor inventii pe la colturi!

Azi ma numar printre cei care rad pe la colturi, sa fiu iertata dar mi-am lasat mila acasa cand am aflat ca a fost inventat parumul cu miros de vulcan!? Foarte MASCULIN, nu am ce spune. De fapt, de ce ma mira? A fost inventat deja parfumul cu miros de sunca, de carti si chiar de bani. Astept inventia secolului, a romanilor: parfumul cu miros de shaorma, cu de toate – evident!

Revenind la grandiosul parfum cu miros de vulcan care a fost inventat de creatoarea Sigrun Lilja Gudjonsdottir si care poarta numele  „VJK Vatnajökull„, denumit dupa numele ghetarului care acopera vulcanul Grimsvötn. Parfumul contine apa prelevata dintr-un ghetar ce acopera vulcanul, parfum – citez – ” capabil sa evoce forta lui Vatnajökull.” Right!

Da, clar e faptul ca barbatul din spot este mai interesant decat parfumul! Deci baieti, ce spuneti? Ati vrea un astfel de parfum vulcanic si noroios?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. Anonim spune:

    Nu merci. laughing

  2. vienela spune:

    laughing E bun pentru petrecerile de majorat. Trebuie doar sa ai rabdare pana cand se imbata fraierii. laughing

  3. Ioly spune:

    Vreau unul cu miros de carte!big grin

  4. dragos spune:

    Sunt sigur ca daca ar aparea in magazine specializate va avea mare succes.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *