Reprosuri, resentimente, tristete, temeri…

Ai obiceiul de a păstra lucruri de care nu te mai folosești gândindu-te că într-o zi, cine știe, s-ar putea să ai nevoie de ele ? Ai obiceiul să strângi bani și să nu-i cheltui, cu gândul că poate vei avea nevoie de ei cândva?
Dar în sinea ta? Obișnuiești să păstrezi reproșuri, resentimente, tristețe, temeri ? Ai obiceiul de a aduna haine, încălțăminte, mobilă, ustensile și obiecte casnice pe care nu le-ai mai folosit de multa vreme?

Nu mai face acest lucru! O faci in dauna prosperității tale! E nevoie să faci loc, să lasi un loc gol pe care să-l umple lucruri noi în viata ta. E nevoie să te dispensezi de tot ce este nefolositor în tine și în viața ta, ca să vină prosperitatea. Forța acestui gol este cea care va absorbi și atrage tot ceea ce-ți dorești. Atâta vreme cât trăiești păstrând sentimente vechi și inutile, nu vei avea loc pentru noi oportunități.

Bunurile trebuie să circule… Fă-ți curat în sertare, în dulap, în atelier, în garaj. Renunță la ceea ce nu mai folosești…
Ceea ce-ți ține viața-n loc sunt obiectele de care nu reușești să te debarasezi. Atitudinea de a păstra lucruri care nu-ți mai folosesc este cea care iți taie elanul în viață. Cînd păstrăm ceva, luăm în considerare posibilitatea de a avea nevoie de lipsuri. Credem că mâine ne va lipsi acel ceva și că nu vom fi în stare să ne rezolvăm nevoile …

Cu acest gând, trimiți două mesaje creierului și vieții :
Că nu ai încredere în ziua de măine si gândul că noul și mai binele nu sunt de tine. De aceea păstrezi lucruri vechi și nefolositoare! ~ necunoscut.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 12 Comments
 1. Anonymous says:

  Am incredere in ziua de maine dar……. nu mai zic happy

 2. Anonymous says:

  Am inceput sa fac curat si nu e o scurta curatenie de primavara. tongue

 3. vienela says:

  Sa inteleg ca de cativa ani am mai multa incredere in mine? Ca arunc tot ce nu am folosit in ultimul timp. laughing

 4. De unele lucruri din cap nu poți scăpa așa ușor. Dacă e un lucru care te deranjează și te afectează, nu vei putea scăpa doar dorindu-ți acest lucru. E mult mai greu, mult prea greu.

 5. miha.ela says:

  Cam da aproape la toate, insa chiar daca nu le folosesc acum am planuri cu ele. big grin Iar loc este hee hee

Leave a Reply

Your email address will not be published.