In pantofii mamei

Cu dor si melancolie imi aduc aminte de momentele cand eram mica si incaltam pe ascuns pantofii mamei. Cat de mult imi doream atunci sa cresc, sa vina ziua in care acele perechi de pantofi sa mi se potriveasca….

Acum sunt in pantofii mamei dar sunt incaltata cu griji si chiar si asa, pasesc cu aceeasi incredere si acelasi zambet, ca ale mamei! Ea m-a invatat sa imi tin in viata echilibrul si sa pasesc cu incredere, indiferent de lucrurile prin care trec.

Indraznesc sa-mi fac vise chiar de le consider imposibile, chiar de nu-mi permit! Mereu privim visele cu scepticism si spunem ca nu ni se potrivesc, ca sunt prea mari pentru noi si ca unele sunt chiar ridicole – exact ca  unele perechi de pantofi.

Dar ce te costa sa visezi? Nimic si poate asa te ambitionezi, prinzi si echilibru, pasesti cu incredere si poate in drum gasesti si ajutor si visele pot deveni realitate.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. symplu says:

  In loc sa scrii atatea randuri, puteai sa pui un titlu “COPILARIE” iar restul sa-l lasi gol.
  DING! Idee noua… coming soon

 2. Minnie says:

  Mie mi-ai amintit-o pe fiimea încaltata cu pantofii mei! happy
  Ce vremuri frumoase! ♥

  • addicted says:

   Ma bucur ca am facut asta. happy Vremuri frumoase au fost pentru mine si alea cand am descoperit rujurile mamei si bijuteriile si ma vedea gatita in stilul meu si-i lasam mereu pe fetisoara un zambet. Niciodata nu se supara.

 3. Ioly says:

  Daca de la ea ai luat optimismul o felicit. happy

 4. SuntFrumoasa says:

  Ca sa vezi.. anii au trecut.. si acu stai in pantofii lui fratetu laughing)

 5. miha.ela says:

  Uneori e bine sa nu visezi prea sus pentru ca revenirea la realitate s-ar putea sa fie dureroasa.
  Si cu toate astea visam, chiar daca nu spunem si o facem pe furis happy

 6. Ms Pink says:

  Draga mea, esti mai mult decat si-ar putea dori orice mama, sunt convinsa!!!!! Te iubesc si mi-e dor de tine. Vino acasa kiss !

Leave a Reply

Your email address will not be published.