Momentul potrivit

 Majoritatea dintre noi spun in mod constant ” astept momentul potrivit sa…. “. De ce ASTEPTAM momentul potrivit?

Stiu ca in viata e ok sa ne ghidam dupa niste aforisme, proverbe etc. dar nici sa petrecem N ani din viata asteptand ” omul potrivit ” ” momentul potrivit ” – sa spui adevarul, sa iti indeplinesti un vis.  Momentul potrivit TI-L FACI, ti-l ALEGETI, nu vine asa zburand din papadie….

Momentul potrivit pentru ceea ce vrei sa faci niciodata nu va veni! Actioneaza acum si bucura-te de toate oportunitatile pe care le intalnesti in cale.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. ella says:

  Imi amintesc de poza care a circulat mult timp pe fb in care un el, ajuns shelet inca o asteapta pe Perfect Woman happy))
  Cred ca momentul potrivit ar trebui sa nu-i facem cu mainile noastre…asteptarea ma tem ca nu e o solutie!!

  • addicted says:

   Exact ce zic si eu. Majoritatea chestiilor depind de noi si asteptarea asta de a pica de sus, de a veni omul potrivit, de a actiona la momentul potrivit…. clar nu sunt niste solutii! Fa cand iti vine sa faci ca altfel se va intampla ca in poza aia.

 2. Anonymous says:

  Imbatranesti asteptand asa oh go on oh go on

 3. Lucian says:

  Am avut mult de pierdut pentru ca am asteptat momentul potrivit…

  • addicted says:

   In mod cert nu esti singurul. Asteptand momentul potrivit risti sa pierzi mai multe decat te gandesti ca ai putea pierde si chiar pe termen lung!

 4. Madleene says:

  De ce “asteptam momentul potrivit”?Pentru ca e mai simplu sa ne ascundem sub aceasta scuza decat sa recunoastem ca fie ne e prea frica sa actionam,fie nu vrem sa actionam.

 5. NightOn says:

  Niciodată nu e momentul potrivit decât în momentul în care omul decide că cel mai potrivit moment este când dorește el să fie. Eu cred că cei care tot așteaptă acest moment potrivit au o teamă teribilă de schimbare, de nou… Așa, vor aștepta mult și bine iar în momentul în care se vor afla pe patul de moarte vor realiza că nu lasă nimic în urma lor și se vor ruga să mai primească o zi în plus. Atunci, va fi mult prea târziu…

  • addicted says:

   Pai aia e ca multi spun ca momentul potrivit e acel moment care vine singurel. laughing Nu e atunci cand simt, e ceva amanat din teama sau lasitate, de fapt.

 6. miha.ela says:

  Nu neg cele spuse, dar sunt si cazuri cand astepti/faci altceva pana vine momentul potrivit din diverse considerente: nu ai banii necesare, timpul suficient, etc etc

  • addicted says:

   Da, desigur dar nu vorbesc de astea pentru ca aici ai “scuze” evidente, vorbesc de asteptarea momentului potrivit pentru a-i spune cuiva ceva, pentru a FACE ceva, momente cand pur si simplu preferi sa astepti decat sa faci efectiv ceva ce e realizabil.

Leave a Reply

Your email address will not be published.