Teama de apropiere

 Nu de putine ori aud pe cate cineva spunandu-mi ca si-ar dori sa fiu mai deschisa, mai apropiata de cei din jur si nu de putine ori ma abtin sa spun ca distanta asta ce o pastrez e pentru sanatatea psihicului meu!

Nu bag pe toti din jurul meu in aceeasi oala si de multi ma simt foarte apropiata pentru ca in timp mi-au demonstrat ca nu are de ce sa imi fie teama de apropiere, insa in fata multora pastrez distanta pentru ca e mai bine asa, mai sanatos.

Imi exprim dragostea si recunostinta pentru ca acestea sunt cele mai placute sentimente pe care le putem experimenta ca fiinte umane. Nu-mi este teama sa-mi odihnesc capul pe umarul persoanei pe care o imbratisez si sa o tin strans in brate dar imi este teama sa ma apropii PREA tare tocmai pentru bratele mi-au fost lasate goale de prea multe ori…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Minnie says:

  Ai dreptate! Din prea multa dragoste si recunostinta te poti rani, uneori!
  Off, ce ti-e si cu viata asta! sad

  • addicted says:

   Ti-o iei cand oferi prea mult, astepti prea mult si primesti aproape nimic… D-aia refuzi instinctiv in timp sa te mai apropii la fel de tare.

 2. javra says:

  Deziluzia provocată de o persoană pe care o îndrăgeşti e întotdeauna mai amară…

 3. Adri says:

  La fel sunt si eu. Prefer sa pastrez distanta decat sa experimentez niste sentimente de care nu am nevoie.

 4. tt says:

  Mda…e bine zis, dar pentru unii prea grei de cap (o spun frumos) asa cum sunt eu, e doar teorie frumoasa. Nu de alta, dar am “incasat-o” si o “incasez” constant doar pentru ca o singura data am reusit…si totusi nu ma opresc, cel putin nu inca. Am vazut ce este in partea “cealalta” si imi doresc sa ajung din nou acolo. Maybe one day.

  • addicted says:

   Ce sa zic? Poate intr-o zi vom da peste oameni care ne vor impartasi per total parerile, impresiile, dorinta si mai ales reciprocitatea si nu ne vom mai arde. Maybe one day, vorba ta…

Leave a Reply

Your email address will not be published.