Acel cineva – parte din mine.

Acel cineva – parte din mine! ” – titlul unui text gasit in jurnalul meu pe care il tin de mai bine de 10 ani…  Ce era scris?

” Intr-o zi am sa cunosc pe acel cineva care va ramane pentru totdeauna. Cineva care va sti cum sa se comporte cu o fata asa de incapatanata ca mine,cineva care nu ma va judeca dupa culoarea parului sau dupa glumele mele, uneori,  proaste.

Intr-o zi imi va bate la usa sufletului cineva care va fi suficient de destept incat sa nu ma dezamageasca, ci sa incerce sa faca sa imi fie cat mai bine. Cineva de care sa nu-mi fie rusine, cineva care sa fie la moda intelectual, nu cu/in tone de haine.  Cineva special care ma va placea pentru ceea ce sunt eu si pentru ce nu sunt… Cineva care sa ma schimbe, sa ma formeze! Cineva care ma va suporta chiar si in cele mai proaste zile. Cineva care sa ma iubeasca doar pe mine, cineva care sa aiba incredere in mine si care sa ma respecte; asa cum tata o respecta pe mama.

Acel cineva, candva, va fi o parte din mine… Asta pot sa ii (imi) promit!”

De acel cineva, din fericire, am parte in fiecare zi de mai bine de 6 ani… Ma bucur ca una din marile mele dorinte s-a implinit si-am sa lucrez in continuare ca lucrurile sa ramana asa!

Datorita lui sunt ” addicted ” ” LOVE ADDICTION “.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 18 Comments
 1. Minnie says:

  Felicitari draga mea! Esti o norocoasa! happy
  zi faina sa ai! big hug

 2. Alexandra says:

  Ce frumos! Mă bucur că una din dorinţe ţi s-a îndeplinit. La cât mai multe! winking

 3. bogdan says:

  FELICITARI, am norocul sa va cunosc si pot sa zic ca sunteti niste oameni minunati, felicitari pentru ce ati construit si pentru ce aveti impreuna.

 4. Anca says:

  Eu nu va cunosc fata in fata dar dupa articolele pe care le mai postezi despre tine sau despre voi imi pot da seama ca sunteti un cuplu frumos, daca nu chiar perfect. Sa va aveti multi ani de acum in colo!

 5. javra says:

  Mă bucur pentru tine!

 6. Lilly says:

  happy esti la fel de indragostita chiar si dupa 6 ani happy te admir pt asta!

 7. TheSymplu says:

  6 ani ?
  La O Viata !

 8. Vienela says:

  Felicitari pentru fericirea de a-l fi gasit, felicitari si viata lunga voua, care va iubiti atat de mult si sunteti atat de frumosi!

 9. creve says:

  Aveai gânduri foarte mature și atunci big grin La mulți ani vouă tongue

 10. […] Atunci cand ne intrebam sincer care persoana din vietile noastre inseamna cel mai mult pentru noi, descoperim de multe ori ca sunt cei care, in loc de a da sfaturi, de a veni cu solutii, […]

Leave a Reply

Your email address will not be published.