Numerologie: Ce spune numarul de telefon despre noi

 Da, mai nou si numerele de telefon, conform numerologiei, spune ceva despre noi. Deja sunt dezamagita de tot ceea ce tine de astrologie, numerologie si de „nascocirile” de genul asta; candva eram pasionata… candva.

Revenind totusi, pentru cei interesati se pare ca si „vibratia” numarului de telefon este destul de importanta, astfel ca:

” Numarul de telefon poate fi analizat fie observand cifrele care predomina, fie adunand cifrele care-l compun si reducand rezultatul la o singura cifra. In ultimul caz, numerologii recomanda sa se ignore prefixul de localitate sau de operator si sa se ia in seama doar cifrele personale.

Exemplu: Sa presupunem ca avem de analizat numarul de telefon 02198765432

0+2+1+9+8+7+6+5+4+3+2 = 47; 4+7=11; 1+1=2
Vibratia numarului de telefon 02198765432 este 2
Daca eliminam prefixul 021, avem 98765432, adica 9+8+7+6+5+4+3+2 = 44; 4+4=8.

Ce semnificatii are vibratia numarului de telefon

Suma numerelor sau cifra predominanta este 1

Confera autoritate, astfel ca vorbele posesorului vor fi ascultate cu interes si poate chiar cu respect. Posesorul poate avea tendinta de a fi cam nepoliticos si repezit in exprimare. Conversatiile sale sunt scurte si la obiect. Este un numar bun pentru coordonat activitati, dar nu e grozav pentru colaborari.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 2

Acest numar de telefon e ideal pentru conversatii ro­mantice sau pentru o comunicare armonioasa cu sotul/sotia, asociatii si clientii. Posesorul asculta cu atentie, rabdare si intelegere, vorbeste amabil. Totusi, inclina catre indecizie si influentabilitate si poate crea probleme acolo unde e nevoie de fermitate.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 3

Cine isi doreste sa devina popular nu gre­seste alegand un astfel de numar. Este numarul celor pe care-i cauta lumina reflectorului, inspiratia si talentul. Se potriveste persoanelor creative, dar si celor cu interese in comunicare, media. Insa nu ‘rimeaza’ cu fidelitatea si responsabilitatea…

Suma numerelor sau cifra predominanta este 4

Posesorul obtine totul prin munca, vorbeste putin si stie ce spune. E un numar tipic pentru cei care au de-a face cu muncile minutioase, cu disciplina si rutina si care sunt recunoscuti pentru seriozitate. Nu e considerat un numar norocos, dar poate lucra in avantajul contabililor, bancherilor, medicilor etc.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 5

E specific firilor curioase si aventuroase. Ii avantajeaza pe calatori, pe agentii de turism si, in general, pe cei avizi de miscare si informatie. Nu are tangenta cu fidelitatea, deci nu e favorabil cuiva care vrea un camin linistit, relatii armonioase.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 6

Sugereaza responsabilitate si este potrivit pentru cei care presteaza munci de incredere ori care ii au in grija pe altii: profesori, educatoare, bone, menajere. E bun ca numar de telefon fix pentru casele cu familii mari. Veriga lui slaba e data de indiscretie, asa ca nu e bun pentru afaceri si relatii cu publicul.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 7

E numarul unui telefon la care se pot discuta subiecte inteligente , chestiuni spirituale sau chiar savante. Dar speculatiile abstracte fac rareori casa buna cu interesele lumesti. Nu e indicat celor care cauta dragoste sau bunastare, ci oamenilor de stiinta sau preotilor.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 8

E ideal pentru afaceristi, politicieni si, in general, pentru cei dornici de bogatie si faima. Daca ambele numere, atat cel cu prefix cat si cel fara conduc catre cifra 8 sau daca numarul de telefon contine trei de 8, e semn de noroc.

Suma numerelor sau cifra predominanta este 9

Indeamna la idealism si compasiune, fiind in acord cu persoanele care se ocupa de activitati non-profit. Poate aduce insa, pe neasteptate, bani, cadouri, ‘sponsorizari’ ori alte avantaje. Cei cu probleme de sanatate trebuie sa-l evite.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Rolling Ideas spune:

  „Suma numerelor sau cifra predominanta este 2 – Acest numar de telefon e ideal pentru conversatii ro­mantice”.

  Sunt fierbinte, sună-mă laughing)

 2. cojan spune:

  laughing
  Toate cele 3 numere ale mele au suma 1 laughing

 3. Cata spune:

  La mine suma numerelor cat si cifra predominanta sunt 9 happy

 4. creve spune:

  Pe bune? Ăștia sunt tâmpiți la cap? Nici măcar nu mi l-am ales eu. Dă-i în papuci că deja chiar mă enervează. Ăștia își câștigă pâinea degeaba. Pe bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *