Saloanele de infrumusetare.Ce prefera bucurestenii?Preturi mici sau produse de calitate?

Majoritatea clientilor saloanelor de infrumusetare merg pe premiza ca acolo unde preturile sunt mici si calitatea produselor folosite este de slaba calitate. Nu este o regula! Nu tot ce este ieftin este si de proasta calitate si nu tot ce este scump este si de o calitate grozava.

Am intalnit de exemplu saloane de infrumusetare unde toate produsele folosite sunt de inalta calitate, de tip profesional, cu preturi mari insa serviciile oferite lasa de dorit. Deasemenea, am intalnit si saloane de infrumusetare din Bucuresti cu preturi mici si produse la indemana tuturor, cu personal calificat, amabil, personal ce nu isi stramba nasul cand esti indecis, ci chiar te ajuta in luarea unei decizii!

Eu recunosc, cand m-am mutat in Bucuresti nu stiam spre ce sa ma indrept, obisnuita fiind cu stilul impecabil al coafezei mele la care mergeam de mai bine de 5 ani. Am trecut peste teama si m-am indreptat spre un salon aproape de casa unde totul imi este la indemana: coafor, manichiura-pedichiura, masaj, dar si unde am parte de promotii pentru clientii fideli. Atmosfera e detasata, personalul este mai mult decat ok si e chiar ceea ce ,cred eu, ca prefera bucurestenii: preturi mici dar si produse de calitate.

Voi la ce va uitati prima data sau ce preferati cand vine vorba de rasfatul la un salon de infrumusetare?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
  1. Ioly spune:

    Am patit-o cu saloanele de fita unde totul era lux ,produsele mega laudate si am plecat de acolo vopsita in ici un caz cum voiam eu. oh go on Asa ca prefer sa merg acolo unde serviciile sunt ok chiar daca e ieftin si bate la ochi multora.

    • addicted spune:

      Sa stii ca si eu am patit-o chiar in iarna la un salon mai modern asa dar cu preturi ok, accesibile! M-am dus, am zis EXACT ce vreau, am aratat ce vreau si m-am trezit cu totul si cu totul altfel…
      Raman clar fidela locului unde merg de atunci!

  2. Mihai spune:

    La barbati e usor, tuns oriunde. laughing) Cu femeile e mai najpa, vor fi masaj, vor si degetele facute si multe altele si cauta ce cautam toti ieftin si bun.

    • addicted spune:

      Adevarat, sa fii barbat e mai usor, la modul general vorbind. tongue

    • javra spune:

      S-o crezi tu! De vreo 6 ani tot caut un un frizer care să ştie să tundă şi pe care să-l găsesc în aceeaşi frizerie şi peste 2-3 luni. Aş! Sunt foarte prost plătiţi şi se apucă de altceva. De unul am dat întâmplător. Acum era şofer de taxi. Înainte de ’90, era mult mai simplu. Dacă îţi plăceau serviciile unui frizer, îi rămâneai client. Acum nu se mai poate aşa ceva. De fiecare dată am impresia că aşa-zisul frizer face practică pe capul meu. Mereu e altul, în aceeaşi frizerie.

      • addicted spune:

        Ai si tu un noroc…. cainesc, asa.
        Prietenul meu se lasa mereu pe mana femeilor, frizer, si atat in locul unde am stat pana sa ne mutam in Bucuresti cat si aici, a avut mare noroc! Imi era si ciuda si inca-mi este pentru ca in 2 timp si 3 miscari e gata tunsul.

  3. e bine sa dai de un salon bun, cum mie nu mi-a castigat niciunul increderea am invatat sa ma aranjez/tund singura.

  4. carolina spune:

    si eu am ramas fidela unui salon de cartier cu preturi ok si servicii f bune. acum ceva ani mergeam in centru si dadeam o caruta de bani si chiar nu merita pentru ce servicii primeam. nu erau proaste serviciile, erau bune, dar mult prea scumpe.

  5. creve spune:

    Eu încă mă gândesc unde să îmi aranjez părul laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *