Suntem doar prieteni

  „Noi? Suntem doar prieteni!” – de cate ori nu ati auzit sau nu ati spus asta DESI gesturile tradeaza?

De multe ori, ce e drept, nu ne dam seama ca ceea ce simtim este mai mult decat simpla prietenie. Asta ni s-a intamplat si noua! ” Eu sa fiu cu el??? Niciodata. Suntem doar prieteni, nu as putea fi impreuna cu un egoist si incapatanat cu el.„.  Si totusi imi „pierdeam”intreaga zi vorbind cu el… Ne-a trebuit un an sa ne dam seama dar bine ca ne-a lovit intr-un final.

Te poti indragosti de oricine, asta-i dragostea!  “E doar un prieten”, dar pana la urma te indragostesti. „E incapanat si antipatic”, dar pana la urma te indragostesti. „Suntem prea diferiti” pana la urma te indragostesti. „E prea multa distanta” pana la urma te indragostesti.

Asa am fost si noi pentru ca dragostea nu o alegi tu, ea iti sparge usa, te ia si te duce unde vrea ea!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 9 Comments
 1. Ana Q. spune:

  Vai cat de adevarat este ce spui tu, draga Rox!
  Asta se intampla tuturor. Nu vrem sa acceptam ca da, suntem indragostiti, ne gandim la bariere, ne gandim ca nu e bine, dar cand se intampla, se intampla.

  • addicted spune:

   Poate facem asta pentru ca ne-am ars de prea multe ori si deja creierul se seteaza pe ” nu ” insa inima…. inima ramane aceeasi si-i cedam, din fericire sau nu.

 2. javra spune:

  Ce dragoste violentă! Auzi, să-ţi spargă uşa…
  Sper că ţi-ai luat o uşă nouă, mai rezistentă…

 3. Bianca Badea spune:

  Momentan „experimentez” o relatie in care ne cunosteam abia de 2 luni inainte sa fim impreuna. Nu eram nici macar amici, ce sa mai zic de prieteni? Merge bine… foarte bine as putea spune, contrar aparentelor. La mine nu a functionat niciodata treaba cu cei mai buni prieteni => iubiti.

  • addicted spune:

   Mereu ne aruncam,dupa aparente, sa spuna ca nu s-ar potrivi cu X si Y, pana ajungi sa cunosti realmente persoana respectiva si sa vezi ca in multe se „muleaza” perfect pe personalitatea si placerile tale.
   Sa mearga asa cum iti doresti!

 4. creve spune:

  Tocmai ăsta e secretul happy Dincolo de calificativul de iubit/ă trebuie să îți fie întâi de toate un prieten. Mai ales că totul începe cu o prietenie apoi nivelul următor și na, logica ne spune (chiar și matematica la fel), că stadiul de iubit/ă îl include și pe cel de prieten/ă laughing

  • addicted spune:

   Adevarat. In plus de asta, un avantaj mai este ca atunci cand cineva inainte iti este bun prieten il cunosti fix asa cum e pt.ca prietenii intre ei nu se menajeaza. Cand intri intr-o relatie esti mai altfel in prima instanta si apoi devii tu 100%.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *