Cum te vezi?

Tu cum te vezi?

Multi dintre noi avem impresia ca suntem urati, ca nu aratam indeajuns de bine pentru… societate!? De cand ar trebui sa stralucim de dragul societatii??

TU te vezi atunci cand zambesti, cand esti fericit, atunci cand razi cu prietenii? Nu,  nu te vezi atunci cand faci o prostioara si te inrosesti, nu iti vezi obrajii rosii. Nu te vezi privind persoana pe care o placi, nu iti vezi ochii plini de speranta si admiratie. Nu te vezi ascultand melancolic si linistit muzica la castile tale, bucurandu-te de viata! Nu te vezi nici in momentul acesta, citind asta…

Mh, cum te vezi?Cum AR TREBUI sa te vezi?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
 1. NightOn spune:

  Ar fi bine să facem un efort și să ne vedem cum suntem cu adevărat. Cine știe, poate chiar vom descoperi că suntem minunați, exact așa cum suntem.

 2. addicted spune:

  Stii prea bine ca ne e mai usor sa ii analizam pe cei din jur si nu pe noi si ca acordam atentie felului cum suntem priviti de altii nu de cum ar trebui sa ne privim sau sa ne simtim noi.

 3. Mihaela Curea spune:

  Niciodată nu ne vedem așa cum ar trebui. Mă enervează că fetele slabe nu se văd că sunt slabe și vor să fie și mai slabe, e un exemplu.
  Prima dată trebuie să te accepți cum ești, să înveți să te iubești și apoi și ceilalți ne vor vedea exact așa cum suntem. .

  • addicted spune:

   Persoanele care se vad „distorsionat” (si nu se alinta!) au o problema si trebuie ajutate pentru a se vedea cum sunt in realitate. Deasemenea, sunt si cei care arata mai mult decat ar trebui…

 4. Bun exercitiu, uite intr-o zi citeam ceva haios care m-a facut sa zambesc, eu ma vedeam cu colturile pana la urechi, dar defapt am realizat ca in realitate muschii nu mai sunt coordonati cu sufletul si zambesc mai retinut – am oglinzi pe pereti, a fost o surprindere care m-a pus pe ganduri-

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *