Situatii posibile sau imposibile!?

Prima situatie 

Un barbat insurat avea o aventura cu secretara sa. Intr -o zi, pasiunea lor s-a dezlantuit si s-au dus la casa ei; epuizati datoita unui sex dezlantuit pana tarziu, au adormit, trezindu-se pe la 8 seara. Cand barbatul isi punea hainele, ii ceru femeii sa-i scoata pantofii afara si sa-i murdareasca cu iarba si pamant. Desi intrigata, a facut asta; el isi puse pantofii, se urca in masina si pleca acasa.
– Unde ai stat ?- il intreba nevasta cand intra.
– Draga, nu pot sa te mint: sunt incurcat cu secretara mea si am fost toata seara sa facem dragoste. Am adormit si nu m-am trezit pana la ora asta.
Sotia lui se uita in jos, ii vede pantofii si ii spune :
– Ticalos mincinos !!! Ai fost sa joci golf !!!

A doua situatie 

Un functionar de la Pompe Funebre lucra intr-o noapte pana tarziu. Munca lui consta in examinarea corpurilor mortilor inainte de a fi trimise la groapa sau incinerate. Cand examina corpul domnului Juan, care urma sa fie incinerat, facu o uimitoare descoperire : Juan avea „organul” cel mai mare pe care-l vazuse vreodata !!!
– Regret domnule Juan – zise functionarul – dar nu pot trimite la incinerat asemenea ” organ”. Trebuie sa fie pastrat pentru posteritate. Spunand asta, taie „organul”, il puse in valijoara lui si se duse acasa.
Prima persoana careia i l-a aratat, a fost sotia lui :
– Am sa-ti arat ceva ce n-o sa-ti vina sa crezi – ii spuse si deschise valijoara.
– Dumnezeule !!! – striga ea – Juan este mort !

A treia situatie

O pereche de varsta medie care aveau doua fete frumoase adolescente s-au hotarat sa mai incerce pentru ultima oara sa aiba un baiat pe care si l-au dorit intotdeauna. Dupa multe luni de incercari, in sfarsit sotia ramase insarcinata si nascu un baiat sanatos 9 luni mai tarziu.
Fericitul tata alerga sa-si cunoasca noul copil, si vazandu-l se ingrozi, deoarece copilul era cel mai urat bebelus pe care il vazuse in viata lui. Se duse sa-si vada nevasta si ii spuse ca nu vede posibilitatea ca el sa fie tatal acestui copil.
– Uita-te si tu la cele doua fete frumoase pe care le-am facut inainte ! Apoi privind-o cu neincredere o intreba : „Nu cumva m-ai inselat ?”
Femeia surase dulce si ii spuse : „De data asta nu, dragul meu !”

A patra situatie

O femeie era in pat cu amantul ei cand aude ca sotul ei deschide usa de la intrare.
– Repede – ii spuse- ramai in picioare in colt. Apoi il unse cu ulei pe tot corpul si il pudra cu talc. Nu te misti pana iti spun eu – ii sopti, simuleaza ca esti o statuie.
– Ce este asta, draga ? – o intreba sotul cand intra in camera.
– Ah, este o statuie – raspunse ea – Popestii au cumparat una pentru dormitorul lor si mi-a placut atata, incat am cumparat una si pentru noi. In jur de ora doua de dimineata, sotul cobori din pat, se duse la bucatarie si se intoarse cu un sandwich si un pahar de lapte.
– Ia, ii zise statuiei, mananca ceva. Eu am stat in picioare ca un idiot 3 zile in casa lu’ Popescu si nimeni nu mi-a dat nici un pahar cu apa.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Semsphere spune:

    laughing))))))))))))))))))))))))

  2. Lilly spune:

    laughing)) faina treaba!

  3. javra spune:

    Ultimul caz e teribil…

  4. Dana Lalici spune:

    Da stiu ca am ras… pe unele le stiam, dar cand sunt puse asa, in context…laughing))

  5. Creve spune:

    Tari toate laughing)La ăla cu băiatul și fetele parcă vedeam că așa se termină laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *