Perlele profesorilor la definitivat

Nu doar elevii scriu tampenii in testele de la BAC si lucrari ci si profesorii. Iata ce perle au scris profesorii din Timis in lucrarile lor de definitivat:

* Eminescu era prieten cu Creangă. Geniu la geniu trage. Eminescu și Creangă mergeau la puștoaice, după miere, erau iubitori de frumos prin satele Moldovei, unde se dezvoltau în mod absolut natural femei splendide, neştiutoare de carte. Din mierea iubirii lor cu Eminescu se trage cele mai frumoase poezii de dragoste…

* În istoria românilor mişună specii târâtoare de politicieni. Au împuşcat, au jefuit şi pe toţi ia unit furăciunea. Dar niciunul nu a avut ce să facă pentru ţară, se rostogoleşte în groapă Burebista de ruşine…

* Râurile şi apele care îşi desfăşoară curgerea pe teritoriul  României vin din subteran către suprafaţă şi au locuri bine stabilite prin care susură, numite bazine. Accea e matca lor…

* The poet was extremely (nu ştiu cum se zice precoce) shy…

* Avea o privire în ochi care te făcea să nu te aţinteşti spre ea, să nu te uiţi direct în direcţia ei, ci pe lângă ea, pe lângă conturul ei.  ”

Poftim, acum stim de la cine „invata” elevii! happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
  1. zdwub spune:

    Si se mai mira lumea de ce avem o rata atat de mica la promovabilitate la BAC

    • addicted spune:

      Din cauza lor dar si a delasarii elevilor.

      • zdwub spune:

        Corect, o mare parte dintre elevi nu isi dau deloc interesul, dar cei care vor sa invete si au parte de profesori ca astia?
        In foarte multe cazuri nici profesorii nu sunt bine pregatiti, insa cer mai mult decat stiu ei si corecteaza cu google si wikipedia deschise sau de la raspunsurile din culegeri.

        • addicted spune:

          De vina sunt si ei e clar, vina sa spunem sa se imparte… E vina elevilor, a profesorilor, a sistemului dar si a parintilor, la urma urmei.
          Mie mi-e teama de viitorii profesori care privesc testele cum privesc elevii BAC-ul.

  2. ana spune:

    Sa rad?Sa plang? Sunt in dilema…………..

  3. Dan spune:

    E de plans ,mie nu imi vine sa rad….

  4. Creve spune:

    Eu totuși sper să nu învețe de la ăștia laughing Sper că persoanele astea nu au luat definitivatul laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *