Facem chiar totul pentru a slabi ?

Am observat in ultima vreme ca din ce in ce mai multa lume exclama ca ar face ORICE pentru a slabi. Orice insemanand infometare, apelarea la diferite pastile „minune” si ceaiuri. Alte persoane merg mai departe si se gandesc sa apeleze la operatia de micsorarea stomacului.

Sunt de acord cu asta daca intradevar persoana in cauza are nevoie si daca o alta cale nu exista! Cunosc persoane ce ar avea nevoie insa nu isi permit, persoane cu mare vointa si rabdare, persoane care nu au reusit sa slabeasca chiar de au mancat sanatos. Pentru astfel de persoane sunt bine venite astfel de operatii. Din ce stiu cu ajutorul unei astfel de intervenţii, se poate pierde pana la 70% din excesul ponderal, centrii foamei localizati în stomac sunt eliminati iar pacientii mananca mai putin, se satura repede si nu se mai plang in continuu de foame.

Tu, daca ai aveai nevoie, ai apela la o operatie de micsorare a stomacului?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 5 Comments
  1. Anonim spune:

    Mi-ar fi prea frica, nu as incerca

  2. Dan spune:

    Fara sa clipesc as incerca de as avea mare nevoie pentru ca obezitatea e un chin………………

  3. Loryloo spune:

    Doar daca as ajunge la un punct in care kg exagerate ar deveni cu adevarat insuportabile… si nu doar de un moft, de ochii pretentiosi ai lumii sau din comoditate, pentru a nu ma chinui cu regimuri mai sanatoase…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *