Util: Bananele distrug celulele tumorale

 Majoritatea dintre noi isi aleg in general bananele “numai bune” adica, cu coaja nici prea verde si nici prea…. patata. Cati dintre noi stim insa ca, cu cat bananele au coaja mai patata, cu atat sunt mai eficiente? Putini!

Potrivit unor studii japoneze, o banana coapta bine, adica cea cu, cu coaja patata, produce o substanta numita TNF (Factor de necroa tumorală), substanta care distruge celulele tumorale. Cu cat coaja este mai patata cu atat are proprietati mai puternice anti-cancer dar si de intarire a imunitatii.  Pe langa asta se pare ca sunt grozave si in combaterea mahmurelii pentru ca au un continut mare de potasiu.

Ce alte proprietati mai intense stiti ca au bananele?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Anonymous says:

  Si eu le ocoleam….. Mc.ca mi-ai zis!

 2. Anonymous says:

  Mie imi plac astea mai patatea dar sa nu fie stricate

 3. Diana says:

  Eu tot le prefer pe cele mai verzi, pentru că alea mai pătate sunt mai coapte, deci conțin mai mult zahăr (amidonul din ele se transformă treptat în zahăr). Consum banane ca gustare și dacă le-aș alege pe cele mai dulci, ar fi degeaba (mi s-ar face imediat la loc foame după zahăr).
  Pe cele pătate le mai folosesc la smoothie-uri, dacă mă trezesc cu ele pe cap. Oricum mai adaug faină de germeni de grâu sau fulgi de ovăz la smoothie-uri și are cine îmi ține de foame. big grin

 4. Lilly says:

  cele mai patate mi se pare ca au gust mai acid si nu-s preferatele mele tongue dar nici cele verzi, imi plac galbene, frumoase, bune si gustoase happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.