Cand apelam la o agentie de organizare evenimente ?

 Din ce in mai multe persoane nu isi mai organizeaza singure, sau cu ajutorul famiilor, evenimentele importante din viata lor,ci apeleza la o agentie evenimente full service. Nu am nimic impotriva,  nu consider ca este vorba de lene sau altceva, ci de faptul ca unii dintre noi pur si simplu nu se pricep sa organizeze evenimente, fie vorba si de cele in familie, simple. De ce sa transformi o ocazie unica si speciala intr-o amintire urata, daca nu te pricepi la tot ceea ce tine de organizarea unui eveniment? Nu mai bine apelezi la o echipa experimentata? In plus de asta, tu stai linistit si totul se face pe placul tau, simplu, frumos si, mai ales, fara stres!

Recunosc, cand va fi vorba de nunta noastra, fie ea si restransa, vom apela la o agentie de organizare evenimente. Pai nu? Macar de un stres sa fim lipsiti! Binenteles, cei care vor organiza evenimentul vor sti din start ca au de a face cu o fecioara perfectionista si ca totul trebuie sa arate…. PERFECT. Nu exista “nu pot” pentru asta, iese clar din discutie! Daca incepi prin a-mi spune ” nu pot ” inseamna ca nu esti capabil. Acum sa nu va imaginati ca as cere luna de pe cer dar clar imi doresc lucruri inedite, imi doresc o trupa dans nunta, buna dar nebuna, ornamente originale si surprize mici la orice pas pentru invitati. Toti avem piticii nostri, de ce sa nu recunoastem? tongue

Apreciez agentiile care iti pun absolut totul la dispozitie, de la ornamente la trupa de dans, in cazul in care a au de a face cu un cuplu timid caruia nu ii place sa fie in centrul atentiei pe ringul de dans.

Si asa mi-am prezentat si parerea despre asta, voi ati apletat sau ati apela la o agentie de organizare evenimente sau sunteti genul caruia ii place sa faca totul cu mainile, imaginatia si resursele proprii? 

YouTube Preview Image


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
  1. Vanda says:

    Si eu voi apela pt ca sunt o stresata si o streaanta big grin

  2. Dan says:

    Eu ca barbat nici nu m-as stresa. laughing) Sa faca viitoarea nevasta ce vrea si sa apeleze la cine vrea numai sa decurga totul ok big grin

  3. Sigur as apela, prefer sa las profesionistii sa faca treba, iar eu sa ma bucur de rezultate.

  4. Adrian says:

    Fum Greu

Leave a Reply

Your email address will not be published.