Cum sa depasesti sentimentul inselatului

 De cateva zile keyword-ul “preferat” se pare ca este acesta, cum sa depasesti sentimentul inselatului.

Din fericire nu am fost inselata si nu as sti ce sfaturi sa dau unei persoane pentru a o ajuta sa depaseasca acest moment, acest sentiment. Nu-mi pot decat imagina ca ceea ce simti in momentul tradarii nu e ceva ce te inalta la cer ci te tranteste mai grav cu fundul de pamant. Ceea ce mereu spun eu insa este “ invata si din asta ceva “! E singurul lucru pe care il pot spune…

De multe ori cel care inseala o face pentru ca ii lipseste ceva in relatie si cauta in alta parte. Asta nu e o scuza pentru ca mai bine iesi din relatie daca nu e ceea ce vrei, decat sa inseli! Altii inseala de plictiseala, din obisnuita, din dorinta de a mai bifa pe lista proprie niste femei sau barbati inselati.

Cum depasesti sentimentul inselatului? Cu fruntea sus, e clar ca cel care a facut-o nu te merita!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Vanda says:

  Te gandesti ca totul trece happy si mergi mai departe.

 2. Javra says:

  Aşa este, cel ce înşală nu-l merită pe celălalt.

 3. symplu says:

  Sincer, nu am reusit sa insel niciodata, nu ca nu am vrut, dar n-am stiut cum sa o fac si imi pare bine, ca am avut curajul sa nu vreau sa invat !

  Am fost inselat si cu greu am depasit. De fiecare data a fost diferit si niciodata bine !

  • addicted says:

   Daca ai fost tentat si totusi ai spus nu, nu pot sa spun decat “bravo”. Nu de alta dar cand ti-e viata mai frumoasa astea ti se intorc si e nasol! Mai bine iesi din relatie, sa spui pas si sa-ti cauti jumatatea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.