Si rabdarea mea are o limita!

Se spune ca am rabdare pana la Dumnezeu DAR uite ca uneori si rabdarea mea are o limita!

Uneori nu mai poti tolera la nesfarsit o situatie care ma pistoneaza deja de prea multa vreme. Da, de multe ori sunt pregatita sa pui capat chiar daca nu ai ajuns la rezultatul promis, pentru ca incep sa inteleg ca nu se mai intrevede nimic clar si luminos la orizont. Intervin persoanele care ma te sfatuiesc sa mai astept, pentru ca poate e un proiect care se cladeste greu, insa de multe ori cand esti gata sa pui punctul final, o FACI, ca sa te poti elibera! Altfel, mi se pare mie, ca batem pasul pe loc…


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Si eu am simtit asa de multe ori, mai bine ma eliberez, decat sa consum prea multa energie, cu ce nu merita!

  2. Pun piciorul in parg si daca este vorba despre o persoana care mi-a mancat energia si rabdarea, rup relatia si spun ce am de spus, dupa care nu ma mai uit inapoi.Daca este vorba despre o situatie care chiar nu mai merita nici un efort, las balta proiectul in sine si ma orientez spre altceva, chiar daca imi este greu si am investit mult.

    • addicted says:

      De ar face asta toti cei care sunt sleiti de putere…. Oare e chiar atat de greu de realizat faptul ca astfel de persoane nu fac decat sa te “suga”, sa te faca din optimist pesimist s.a?

Leave a Reply

Your email address will not be published.