The Anti-Flirt Club

Prin anii `20 femeile satule de avansurile si flirturile facute aiurea la orice pas s-au gandit sa infiinteze un club ” The Anti-flirt club “. Binenteles, acesta nu functiona fara cateva reguli bine stabilite, bine puse la punct si foarte bine respectate:

1. Nu flirta: cei care flirteaza in graba, adesea se caiesc pentru asta in timpul liber.

2. Nu acceptati plimbari de la soferii care flirteaza – nu te invita in masina lor doar ca sa te scuteasca de mersul pe jos.

3. Nu iti folosi ochii pentru a privi pe cineva cu subinteles (pentru a-i face ochi dulci) – ochii tai au fost facuti pentru scopuri demne.

4. Nu iesi in oras cu barbati pe care nu ii cunosti – acestia pot fi casatoriti si ai putea sa fii implicata intr-un conflict care se va lasa cu tras de par.

5. Nu face cu ochiul – miscarea cu subinteles a unui ochi ar putea, mai tarziu, sa provoace lacrimile celuilalt ochi.

6. Nu zambi la strainii care flirteaza cu tine – pastreaza aceste zambete pentru persoanele pe care le cunosti.

7. Nu fura/nu atrage atentia tuturor barbatilor pe care ii poti obtine – daca flirtezi cu cat de multi poti, s-ar putea sa il pierzi pe cel care este cu adevarat important.

8. Nu lasa barbatii in varsta (predispusi sa flirteze) sa te bata pe umar si sa isi exprime un interes patern fata de tine. Acestia sunt, de obicei, tipul celor care vor sa uite ca sunt tati.

9. Nu ignora barbatul de care esti sigura in timp ce flirtezi cu alt barbat. Atunci cand o sa te intorci la primul, s-ar putea sa nu mai fie acolo pentru tine.

As infiinta si eu acum un club dar pentru barbatii care cred ca femeile cand ies pe strada se transforma in pisicute, de le striga ” pis pis “. Cine se baga? laughing


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Vanda says:

    Si eu ma baaaag!!! Sunt satula de prostii care ne confunda cu niste pisici……….

  2. Dan says:

    Dar pentru barbati de ce nu? waiting

Leave a Reply

Your email address will not be published.