Viata linistita

 Cand simti, dar si vezi din faptele si vorbele celor din jur, ca nu esti dorit intr-un loc, cel mai bine este sa iti strangi lucrusoarele si sa pleci!

Cand lucrurile se duc spre cealalta extrema, se extrapoleaza si exagereaza, ajungi sa nu te mai simti bine; cand orice ai face nu e bine si pici ca prostul la mijloc si ajungi sa te simti mizerabil, din nou, cel mai bine e sa… pleci. Ajungi sa consideri ca viata unora ar putea fi mai linistita fara prezenta ta, desi, nu le-ai gresit cu nimic…

Oh well, goodbye to the old, hello to the new. happy


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Vanda spune:

  Cand observ ca nu sunt bine venita ma retrag ca e mai bine.

 2. Andreea spune:

  Fiindca tu esti un simplu calator si la un moment dat poti avea o influenta pozitiva sau negativa asupra unor persoane si este greu sa dai drumul celor la care tii dar n-ai de unde sa stii cand vor simti iar nevoia de tine si ajungeti sa evoluati impreuna intr-o relatie interpersonala.

 3. addicted spune:

  Sentimentul nu e placut, il/l-am experimentat tocmai de aceea eu imi iau talpasita.

 4. Dan spune:

  So long old me too. happy

 5. Mihaela Curea spune:

  Asa zice si sotul meu. In plus, cine nu te vreau de prieten, nu il poti forta, chiar daca stii ca meriti sa ii fii prieten pentru ca stii totul despre el si pentru ca a apelat la tine mereu si mereu si mereu cand ii era greu.
  Uneori imi vine sa ii intreb, pur si simplu, verde in fata sa mi se spuna, dar apoi imi dau seama ca nu ar avea rost, probabil m-ar minti…
  Asa ca ne adaptam din mers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *