Vine o vreme cand… ti se ia de tot/i!

Vine o vreme cand incepe sa ti se ia de tot/i!

Am rabdare pana la Dumnezeu cu oamenii, cu situatiile, cu tot si daca ajung in punctul 0 nu mai este cale de intoarcere, cel putin in ceea ce ma priveste. Te las sa ma sucesti, sa ma invarti, te las sa fii tu dar daca a fi tu inseamna a fi arogant, profitor, oportunist – te duci! De fapt, cred ca vorbeste in numele multora.

Sunt un nimeni pentru multi, stiu ca nu contez in fata multora, din pacate(sau fericire?) nu mai contez nici in fata celor care candva contau pentru mine dar in timp incepe sa nu-mi mai pese. Au trecut anii peste mine, am pierdut pe mana mea, am fost pierduta pe mana altora. Viata nu inseamna doar „castig” ci si „pierdere”, la urma urmei nu?

Sunt lucruri care ne fac sa ni se ia, sa fim detasati, relaxati, sa nu ne mai implicam si sa lasam lucrurile sa mearga de la sine sau… sa se opreasca de la sine. Te maturizezi si realizezi ca unele lucruri chiar nu depind de tine, unele chestii nu sunt menite sa fie ale tale iar altele se pierd in timp, fara a avea careva vreo vina. Insa sunt oameni care si-o fac cu mana lor si si-o iau tare, de la cei din jur, de la… viata! Acesti oameni se indreapta grabiti, cu buna stiinta, spre punctul zero. Acesti oameni blameaza viata si oamenii si se razbuna.

Daca vina iti apartine, de ce nu te blamezi pe tine?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
  1. Dan spune:

    Daca ti se ia te cari happy

  2. Eva spune:

    Vorbesc cred ca vroiai sa spui. tongue Si in ceea ce ai scris cred ca multi dintre noi se simt.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *