Evolutia oamenilor. O treapta mai sus, ridica nasul mai sus…

 Imi plac oamenii care tintesc sus, dar care nu incep a te privi DE sus. Oamenii care sunt ambitiosi si lupta pentru visele lor, si nu se opresc pana nu le vad indeplinite. Da, sunt de admirat!

Privesc cu admiratie oamenii care vor sa evolueze, sa se integreze in diferite grupuri „inalte”, sa creasca sa ochii lor si a celor din jur. Am fost si noi asa, si inca suntem, pentru ca mai sunt scari de urcat, dar n-am uitat de ceilalti, si nici nu ii tratam cu aroganta sau indiferenta. Indiferent de ” cat mai sus ” ne aflam fata de ei, suntem la acelasi nivel. Ori, din pacate, multi care ajung sa se integreze acolo unde si-au dorit cel mai mult, uita de… ceilalti care au ramas, poate, la acelasi nivel. Poate nu isi dau seama, dar se schimba, si uneori nu e tocmai un lucru bun, caci imprumuta chestii de la „`ai mai sus” pe care ii admira, si la aplica pe… fix cine nu trebuie.

 Imi plac oamenii care raman modesti, indiferent de locul in care au ajuns si persoanele pe care incep sa le cunoasca. Oamenii care inca iti vorbesc, la fel ca inainte, care te privesc la fel ca inainte; care sunt constienti de unde au plecat, si mai ales, de faptul ca s-ar putea sa cada de acolo de sus, oricand!

Statutul social determina felul in care oamenii se comporta cu cei din jur.

E trist sa observi cum o treapta mai sus, ridica nasul mai sus… Cred ca e trist sa nu mai fii bagat in seama cum obisnuiai sa fii, sa ti se vorbeasca „corbial” si arogant, cred ca dor astea. TU nu crezi? happy

Daca te simti, si mediul in care te afli simti ca te-a schimbat fata de cei care nu fac parte din acel mediu, revin-o cel dinainte, cel putin cu cei… dinainte!

Humble people never forget where they came from. Always remember, the higher you climb, the farther you fall. It’s not what’s in your pocket! It’s what’s in your heart


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Natalia spune:

    Nu ti s-a intamplat ca fix cei care spun ca nu se lasa schimbati de statutul social, o fac? Banii schimba omul, ori in bine ori in rau. Fara exceptie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *