Culoarea ochilor si norocul in viata

Cand prinzi un pic de timp liber si poti efectiv sa lenevesti in pat, dar sa nu dormi sau sa te uiti la aberatiile de la TV, te apuci de citit o carte, nu? Done that, numai ca de data asta am apucat o carte care spune despre culoarea ochilor si norocul in viata al „purtatorilor”. Nu m-am gandit pana acum ca fiecare culoare e asociata cu anumite trasaturi de personalitate prin urmare, cu anumite predispozitii in viata care pot influenta norocul fiecaruia dintre noi. Astfel ca, daca ai :

Ochii albastri

Persoanele care au ochi albastri ar trebuie sa se considere foarte norocoase in primul rand pentru ca au acea culoare a ochilor dupa care tanjeste majoritate! Dincolo de acest lucru, oamenii cu ochi albastri au un spirit tanar, caci aceasta culoare este asociata adesea, in minte celorlalti, cu tineretea. Cu cat oamenii din jur te considera tanar, cu atat asimilezi si tu mai mult aceasta stare de spirit si te comporti ca atare.

Mai mult, oamenii cu ochi albastri sunt foarte rasfatati si apreciati fizic in copilarie si adolescenta, rudele si apropiatii laudand adesea aceasta trasatura fizica. Pe acest fond, persoanele cu ochi albastri se bucura de noroc mai ales in prima parte a vietii, in adolescenta, cand toate lucrurile par sa fie in favoarea lor.

Abia la maturitate, in perioada 30-40 de ani, incep sa resimt aspectele dure ale vietii, caci nu mai beneficiaza de menajare din partea nimanui. Odata trecuti de aceasta perioada, persoanele cu ochi albastri ajung sa inteleaga ca ei insisi isi influenteaza starea de spirit in functie de cum reactioneaza la situatiile problematice, abia atunci ajung sa inteleaga puterile karmice, modul in care acestea ii influenteaza viata, dar si cum sa le intoarca pe toate in favoarea lor. Persoanele cu ochi albastri invata cum sa-si intoarca norocul de partea lor dupa varsta de 40 de ani.

Ochii caprui

Caldura, incredere, dragalasenie – iata ce transmit ochii caprui. Persoanele cu aceasta culoare de ochi sunt grijulii, atente, dar si independente si pragmatice. Persoanele cu ochii caprui sunt, deseori, mai sceptice, motiv pentru care considera ca-si faci de unele singure norocul. Insa fie ca cred, fie ca nu cred, exista anumite energii care le influenteaza norocul. Pana una alta, nu ai cum ca fix in ziua in care te-ai trezit tarziu si intarzii la serviciu sa constati ca nu ai apa calda, sa te opreasca politia in trafic sau sa faci o pana in drum spre munca, iar acolo sa pice pe capul tau responsabilitati care nu tineau, de fapt, de tine.

Cu toate acestea, persoanele cu ochi caprui sunt perseverente si vor face face oricarei situatii, chiar daca bombane adesea si se isterizeaza. Dincolo de toate, sunt persoane care un incredere in sine. Insa tocmai aceasta calitate poate deveni un dezavantaj in materie de noroc. Cu cat esti mai reticent si consideri ca doar tu iti influentezi destinul, cu atat iti alungi norocul de langa tine. Abia spre finalul vietii persoanele cu ochi caprui constientizeaza ca exista puteri care nu sunt palpabile, evidente, dar care exista si de care ar fi trebuit sa tina cont la un moment dat in viata. Astfel ca norocul trece de partea persoanelor cu ochi caprui abia in a treia parte a vietii.

Ochii negri

Persoanele cu ochii negri inspira incredere si sunt adesea responsabile in relatia cu propria persoana, dar si cu cei din jur. Pe de alta parte, sunt persoane tacute, dar si puternic spirituale. Din acest motiv ei nu dau dovada de scepticism fata de energiile care ne inconjoara si cred in karma, in noroc, care ii insoteste toata viata, dar al carui nivel maxim este la varsta a doua in cazul persoanelor cu ochi negri.

Ochii verzi

Misteriosi, curiosi, dar si inteligenti – asa sunt descrisi oamenii cu ochii verzi. Totodata, sunt foarte pasionali si manifesta mult interes fata de aspectele oculte ale vietii. Insa adesea se implica in chestiuni mistice care ii depasesc.

Daca la inceput norocul pare sa tina cu oamenii cu ochii verzi, mai ales in prima parte a vietii, pasiunea si curiozitatea lor specifica va determina energiile care lucreaza in favoarea lor sa se distanteze in a doua parte a vietii, cand vor intampina mai multe greutati. Pana una alta, nimic nu este infinit. Si in cazul norocului, trebuie ca omul sa aiba cumpatare, rabdare si incredere, sa nu astept ca toate sa se intample deodata, asa cum au tendinta adesea persoanele cu ochii verzi.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Cam adevarat ce am citit la ochii caprui, nu prea mi-a placut partea cu norocul in a treia parte a vietii, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu?

  2. Anonim spune:

    Bine si bun laughing)) la ochi capruii si albastrii.

  3. Marin spune:

    Seara bună!

    Apoi, vezi, domnia ta, eu mi-s în încurcătură: ai mei sunt cam albastri: da’ o dau şi pe verde uneori. Şi nu ştiu un’ să mă încadrez… Rămân la mucigai laughing)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *