Cum raspundem noi romanii

Prima parte
– Ma, salut, mi-ai facut si mie rost de ce te-am rugat?
– Bai, sa vezi, n-am avut timp, am vorbit cu tipul care se ocupa si mi-a zis ca ma suna inapoi, asta luni. Si marti l-am sunat eu, ca nu ma sunase si nu mi-a raspuns, i-am dat SMS sa ma sune cand termina. Si dupa aia miercuri si joi, stii, am fost plecat din tara , m-am intors azi la pranz.

– Deci, zi, ma, mi-ai facut rost sau nu?
– Bai, nu ma lua si tu asa, stii ca de cate ori pot sa te ajut te ajut, da’ ce sa fac daca ala e neserios, io-l stiam serios, ca am mai lucrat cu el, da’ acuma na, cine stie, o fi avut si el treaba… Eu am facut si fac tot ce pot sa te ajut, da’ nu ma lua asa, intelegi?
– Fratiorul meu, deci ai gasit sau n-ai gasit ce te-am rugat?
– OK, daca vrei sa discutam asa, adu-ti aminte cand te-am rugat si eu o chestie, stii ca nu te rog prea des chestii si ai zis ca nu esti in tara si practic a trebuit sa ma descurc singur, noroc ca stiam pe altcineva care m-a ajutat. Si acum vii sa ma f… in gura ca nu ti-am gasit nu stiu ce? Tot tu vii sa ma f… in gura?
– Deci n-ai gasit?
– NU, BA; NU; n-am gasit si nici n-am sa-ti gasesc, nu-ti mai gasesc nimic, ca nu meriti, ce prieten esti tu, ma, ti-ai luat-o in cap, am fost eu prea om cu tine si tu nu meritai, ba, nimic.
– Deci nu. – NU, BA, NU, ce, esti surd?
– Slava Domnului. Ca am luat din alta parte. De asta te sunasem.

A doua parte

– Auzi, puiut, tu ma iubesti?
– Ce intrebare e asta?
– Te intreb si eu. Ma iubesti?
– A, stiu ce e, ai vazut ca i-am dat add pe Facebook lu’ bruneta aia. Nici nu stiu cine e! Am dat add pentru ca nu vedeam cine e, stii cum e pe Facebook, trebuie sa te imprietenesti cu omul ca sa-i vezi adevarata fata si pozele si cu cine e prieten si cu ce se ocupa. Uneori si sexul, ca nu toti isi arata sexul! Nu pot sa cred ca esti geloasa pentru asa o prostie si, chiar daca esti, nu te credeam in stare sa faci scene de-astea pentru un nimic, UN NIMIC!

– Deci ma iubesti sau nu?
– Auzi, da’ ia sa te intreb si eu ceva: de ce iei mobilul cu tine la baie? de ce-l iei cand te duci pana la piata? Crezi ca n-am vazut ca te intorci cu el in mana si ca, imediat dupa ce-ai intrat in casa, primesti un SMS? Crezi ca-s prost si nu vad? Vad, vad totul, dar am incredere in tine si nu iti fac scene de-astea de ****o.

– Puiut, deci imi zici sau nu-mi zici daca ma iubesti?
– Te iubesc, normal ca te iubesc, dar ce importanta are asta pentru tine? Pentru tine nu conteaza decat ce-ti zice maica-ta si cucuvelele alea de amice ale tale si ce citesti prin reviste de doi lei si ce vezi pe la televizor, prin tot felul de show-uri de doi lei, asta conteaza pentru tine, nu daca te iubesc.
– Deci ma iubesti?
– Bine. N-ai decat sa-ti bati joc de asta, sa ma umilesti, sa ma joci pe degete, ca tu crezi ca tine. Da nu tine, o, nu, nu tine, papusa scumpa. A tinut, sau a parut ca tine, pentru ca m-am facut eu ca nu vad, pentru ca ti-am acordat circumstante atentuante, pentru ca am sperat ca de fapt nu esti asa cum era clar ca esti. Ma gandeam ca poate, cu timpul, o sa te schimbi, o sa renunti la toate meschinariile astea ale tale, dar se pare ca le ai in codul genetic si nu te mai poate schimba nimic niciodata.
– Si eu.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Ah, cat adevar in aceste randuri laughing)

  2. Andreea spune:

    Ce conversatii de rahat big grin Pacat ca noi chiar asa facem si comunicarea noastra e plina de speculatii si intentii ascunse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *