Parfum de ploaie

 Din nou vad ca lumea se plange, se plange de ploaie de data asta… Incetati, luati-va umbrelele si cizmele de cauciuc (pentru ca din nou sunt la moda) si incetati pentru ca nu se opreste ploaia in functie de cat de mult sau putin va plangeti pe retelele de socializare.

Vara ne plangem de canicula, toamna de ploaie, iarna de ninsoare. Nu ar fi mai simplu sa profitati de anotimpuri cat le mai avem? Adica e ok sa „versi” o lacrima si sa te enervezi dar o data e de ajuns!!! Mie-mi place toamna, e anotimpul in care m-am nascut si anotimpul care-mi da o stare de… BINE, chiar de ploua. Ploaia inseamna viata, ploaia este unirea cerului cu pamantul; fara ploaie nu ar exista viata.

„Ploaia are miros de petale, de fericire, de tristete…Toate in acelasi timp si in aceeasi masura…Ploaia aduce sufletului meu parfum de iasomie si de trandafir.
Cand ploua, inima-mi bate mai tare si aduce parfum, parfum de ploaie…”


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
 1. Dan spune:

  E mai usor cand stai in casa si nu iesi. tongue Mie imi place toamna dar cand vad ca deja se face mare de apa pe strazi…………..

 2. Anonim spune:

  Bliah e urata vreme aasta proasta!!!

 3. Loryloo spune:

  „I like people who smile when it’s raining” …. You like me! happy
  Iti inteleg oful, si la mine pe fb e plin de vaiete despre ploaie, frig si mai nou si zapada. Cei mai multi oameni se pare ca s-au nascut ca sa fie vesnic nemultumiti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *