Un pic mai… altfel.

  M-am hotarat! De azi voi incepe sa fiu un pic… altfel dar totusi la fel.

E aiurea cand afli ca tot ce zici sau faci este interpretat si reinterpretat, extrapolat si reextrapolat, cand tu nici nu te gandeai ca s-ar putea intampla asta.  Te loveste in moalele capului si te simti si prost…  Dar a cui e vina ca multi ajung sa se simta in ceva anume? In multe si eu ma simt dar imi acord doua secunde sa ma gandesc si la faptul ca poate chiar nu ma priveste direct pe mine!?

Nu eu sunt cea care trebuie sa aiba cea mai mare grija, sa stea „ca arsa”, mereu in priza, atenta la ce zice si face, ci cei din jur, la daca ar fi cazul sa se simta sau nu. Daca ar fi sa ma simt in tot ce vad in jurul meu, inseamna ca multora care ma si subestimeaza prin gesturi si fapte, ar trebui sa le dau in cap. Nu sunt centrul universului pentru nimeni! In fine, in multe nu au picat altii aiurea ci eu, fara vina. Dar cine sa creada? Nimeni. Doar s-a interpretat si s-au tras concluzii…

Prin urmare, am luat decizia de a fi voioasa si fericita in orice situatie;  sa nu ma mai intereseze ce cred unii, ce cred altii, ce si cine interpreteaza pentru ca nici lor nu le pasa. E clar acest lucru! Las totul deoparte si procedez cum am procedat si pana acum. Asta pentru ca am invatat din experienta ca fericirea sau/si nefericirea noastra depind, in mare parte, de oamenii din jur dar mai ales de dispozitia noastra si nu de situatiile in care ne gasim! Si cu 3 vesti bune la activ nici nu am cum sa nu fiu fericita!!! big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 13 Comments
  1. Dan spune:

    Se schimba altii pentru tine sau poarta grija a lucrurilor pe care le zic? Nu cred asa ca fii tu sigura ca orice ai sa faci sau ai sa zici de macar un om va fi interpretat pentru ca multi sunt cei care se simt cand nu trebuie. Fa ca tine si atat.

  2. Minnie spune:

    Un singur lucru este sigur! Gura lumii nu o astupa decat pamantul! happy
    Ce enervant, blog spot a inebunit de tot! Nu mai actualizeaza postarile tale deloc si in majoritate si la cei care sunt pe wordpress! Cred ca nu-i prieste toamna!
    Sorry daca apar mai rar dar … uit! Nu te vad in lista!

  3. Ana spune:

    Eu am patit sa fiu suparata din unele motive si prietenii sa creada ca am ceva cu ei desi le ziceam ca nu. oh go on

  4. Anonim spune:

    Ultima parte mi-a placut in mod special. happy Succesuri.

  5. nimeni spune:

    Tot ce facem in viata asta va fi discutat si interpretat asa ca nu te agita ca orice ai sa faci vei avea de suferit.

  6. Ma bucur pentru vestile tale bune. Fii tu insati, cum vrei si cum simti. Ceilalti sa te sustina sau sa plece. Asa imi place mie sa ma autoeduc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *