Un test de fidelitate si cateva reguli de baza pentru a avea un Halloween fericit

Reguli de baza pentru a avea un Halloween fericit
1. Daca ti se pare ca ai reusit sa ucizi monstrul care te urmarea, nu verifica NICIODATA daca este cu adevarat mort!
2. Nu citi niciodata cu voce tare, nici macar in gluma, dintr-o carte de invocare a spiritelor.
3. Nu ai ce cauta prin pivnita casei daca s-a intrerupt curentul.
4. Nu sta inauntrul, deasupra, sau  in preajma unui mormant, a unui cavou sau a unei cripte.
5. Daca vrei sa vezi de unde vin zgomotele care te deranjeaza in miez de noapte, si descoperi ca la mijloc nu e decat o pisica, sterge-o de acolo cat poti de repede!
6. Nu tine asupra ta nici un lucru ce a apartinut unui mort.

7. Poarta la tine o sticluta cu apa sfintita. Daca unul dintre prietenii tai incepe, dintr-o data, sa vorbeasca cu o alta voce sau intr-o alta limba, daca parul incepe sa ii cresca brusc sau dintii i se alungesc pe neasteptate, arunca in el cu apa sfintita si alearga, fara sa te uit in urma, la cea mai apropiata biserica.
8. Daca te urmareste un varcolac, este de asteptat sa cazi cel putin de doua ori. Chiar daca ti se pare ca varcolacul nu este prea rapid, poti fi sigur ca, in cele din urma, te va prinde.
9. Daca ramai in pana de benzina intr-un loc pustiu, nu pleca catre cea mai apropiata casa parasita pentru a cauta un telefon. Daca ti se pare ciudat ca masina nu iti porneste desi ai rezervorul pe trei sferturi plin, nu ezita sa iti faci cea din urma rugaciune. Nu mai ai mult de trait, si, aproape sigur, vei fi mancat!
10. Fereste-te de strainii ce poarta cu ei scule sau dispozitive stranii, precum topoare, furci, sabii, fierastraie, drujbe.
11. Daca afli ca pe locul casei tale a fost un cimitir, sau ca in casa ta au stat oameni care s-au sinucis, au innebunit, au fost adeptii unor culturi satanice, sau au murit intr-un mod ciudat, nu mai sta pe ganduri, si muta-te imediat. -diane.ro

 Test de fidelitate  
Un cuplu a fost invitat la o petrecere mascata de Halloween si sotia a inchiriat niste costume pentru amandoi. In noaptea petrecerii dintr-o data a apucat-o o durere de cap si i-a zis sotului ei sa mearga fara ea. Ea apoi a luat doua aspirine si s-a dus sa se culce. Sotul s-a costumat si s-a grabit la petrecere.
Sotia, dupa ce a dormit o ora, s-a trezit simtindu-se mult mai revigorata si durerea de cap disparuse. Cum sotul ei nu stia ce fel de costum purta ea, s-a gandit ca ar fi interesant sa se furiseze la petrecere si sa vada cum se comporta acesta cand ea nu era prin preajma.
Bineinteles, sotul ei facea nebunii pe ringul de dans. Dansand cu o tipa dupa alta, prinzand si pipaind tot ce se putea. Sotia, o femeie superba ea insasi, s-a indreptat inspre sotul ei.
Cand a observat-o pe aceasta femeie superba si mascata, care ii facea avansuri, imediat si-a parasit partenera de dans si si-a devotat tot timpul noii lui partenere, o femeie caruia nu-i cunostea identiatea. Ea l-a lasat sa mearga la fel de departe pana unde el vroia si intr-un final a acceptat propunerea lui. Amandoi s-au dus afara, s-au retras intr-un colt si si-au desfatat poftele trupesti. Chiar inainte ca demascarea de la miezul noptii sa aiba loc, ea a plecat de la petrecere, s-a dus acasa si s-a intins in pat. Deja se gandea la aerul vinovat pe care il va avea sotul ei cand va ajunge acasa.
Sotul a venit acasa si intra in dormitor sa vada ce mai face sotia lui, sa vada daca o mai doare capul. Imediat, ea l-a intrebat:
– Te-ai distrat la petrecere? Ce ai facut? Cu cine ai dansat??
El imediat a raspuns:
– Stii ca niciodata nu ma distrez de unul singur cand tu nu esti prin preajma. Sa-ti spun adevarul, eu nici nu am ajuns pe ringul de dans. Adi, Dan si inca cativa baieti care au venit neinsotiti, m-au intrebat daca vreau sa joc niste poker cu ei in bucatarie. M-am distrat de minune cu ei. Dar tipului caruia i-am imprumutat costumul a zis ca s-a distrat al naibii de bine.

Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 3 Comments
  1. Dan spune:

    Ahahahaaaa merci si pt astea de azi. laughing))

  2. Buna povestioara….cu nevestica cea cumintica laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *