Ziua Nationala a Romaniei se va amana pana pe 1 Aprilie

Din cauza crizei, Ziua Nationala a Romaniei se va amana pana pe 1 Aprilie

Se pare ca a ramas stabilit. Datorita problemelor financiare prin care trece Romania la ora actuala, anul acesta guvernantii nostrii au hotarat sa amane Ziua Națională a României cu 5 luni, adica pana pe 1 Aprilie.

„Din punctul meu de vedere, este o idee foarte buna sa mutam numai anul acesta Ziua Națională a României pe 1 Aprilie. In primul rand toate dotarile noastre din armata, adica tancul TR-85M1 denumit si „Bizonul”, a fost trimis in Felia Gaza, ca Fâșie nu mai e demult. Transportorul este inca in Irak cu probleme la jigler, Batalionul de Munte Vulturii din Carpati, se pare ca a fost vanat in timp ce se ducea spre Afganistan. Avionul de vanatoare MIG F16 a fost trimis intr-o misiune in Triunghiul Bermudelor, dar nu s-a mai intors, (nu stim de ce), iar Fregata „Regele Ferdinand”, am inteles ca este intr-o misiune cu celebra televiziune Discovery, pe Marea Bering, la pescuit de crap. In concluzie chiar daca am fi vrut sa organizam vreo parada anul acesta, nu am fi avut cu ce”, a afirmat lt.-col. in rezerva si in retragere Dorel Torpilă. – via mail; merci Roxana.

P.S : Pamflet!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Ionut spune:

  propun sa o scoata de tot iar cu banii rezultati din anularea festivitatilor de 1 decembrie sa fac ceva util pentru Romania, oricum nu ne ia nimeni in serios daca trecem cateva batalioane de „soldati profesionisti” pe sub Arcul de Triumf

  • addicted spune:

   Da, acelasi lucru il spun si eu INSA chiar de s-ar folosi banii pentru altceva mai util vor fi multi romani ce vor sari cu fundul in sus. Aparent e usor sa fii sus pus si sa faci chestii in tara dar uneori oricum o dai nu e bine pt.nimeni!

 2. Anonim spune:

  Asta e buna si spun si eu ca Ionut

 3. happy. Pe mine ma irita aceea zi, din cauza „patriotilor”care locuiesc peste hotare dar sustin ca sunt mandri ca sunt romani si ca isi iubesc tara si ca traiul nu este greu in tara, ci ne place noua sa ne plangem., celor de aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *