Care ar fi cel mai mare regret pe care l-ati avea in ultima zi din viata voastra?

Daca vi s-ar spune ca astazi va fi ultima zi din viata voastra ce regrete ati avea? De ce v-ar parea cel mai tare rau? Care ar fi cel mai mare regret pe care l-aţi avea pe patul de moarte?

Eu marturisesc c-as spune ca mi-as fi dorit in anumite momente sa-mi fi exprimat sentimentele, mi-as dori sa nu-mi mai cenzurez sentimentele… Regrete cu siguranta voi mai strange sute dar ma bucur ca multe din ele pana in ziua de astazi am reusit sa le inlatur, schimbandu-ma!

Ce as mai regreta? Faptul ca nu mi-am ingaduit sa fiu MAI fericita pentru ca da, multi dintre noi nu realizam ca la finalul vietii, fericirea este o ALEGERE! Ramanem blocati in obiceiuri, traditii si standarde si teama de schimbare ne face sa creadem ca sunt multumiti asa cum suntem, cand, de fapt, in interiorul nostru, poate ne dorim sa radem din toată inima si sa avem putina nebunie in viata.

Acum sa-mi spuneti voi, care ar fi cel mai mare regret pe care l-aţi avea pe patul de moarte?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 14 Comments
 1. bubu says:

  Daca ar fi azi ultima zi din viata mea as regreta ca nu as putea sa imi imbratisez pentru ultima data mama si familia,el si prietenii.

 2. Alina Roxana says:

  Regret că.. m-am purtat precum o apucată, cu mama, în ultimele ei zile de viață. Că încă eram orbită de ceea ce eu credeam că sunt “probleme”. Regret că n-am știut să apreciez ceea ce aveam, în momentul în care încă aveam toate acele lucruri/persoane..
  Life’s a bitch. It takes you by surprise. De asta nu vreau să mă mai cert cu nimeni și încerc să-mi fac timp pentru fiecare persoană dragă, în parte. Nimic nu contează mai mult pe lumea asta. happy

  • addicted says:

   In mod clar daca stiai nu erai asa si in mod clar multe n-ai fi facut de stiai… Luam totul de ca si cum ni se cuvine si de ca si acum ar sta acolo MEREU, de parca nimic rau nu ne poate atinge si…
   big hug stiu ca acum profiti de tot ce ai si lucrezi pentru ce nu ai si stiu ca esti recunoscatoare pentru tot!

 3. Dan says:

  Ca m-am indepartata de unii prieteni, din prostii.

 4. Poate o sa ti se para ciudat, insa sigur am sa regret faptul ca am ajutat o persoana care nu merita si din cauza cariea nu am reusit sa imi implinesc un mare vis al meu si va mai dura pana il voi implini.

 5. ex-silentio says:

  Cel mai mare regret pe care l-aș avea pe patul de moarte ar fi … că mor! happy E destul de mare regretul ăsta, ar fi culmea să mă mai gândesc la cine știe ce nimicuri… la lucruri pe care le-am făcut sau nu le-am făcut, la persoane pe care le-am cunoscut, nu le-am cunoscut, pe care le-am supărat sau nu.
  PS. Articolul ăsta a fost deprimant, mă duc să-l recitesc pe ăla cu soții și soțiile big grin

 6. Mariana Faur says:

  Marele meu regret este faptul ca am participat la evenimentele din 89,adica am stat sub gloante adevarate,pentru ca unii sa fure totul de la acest popor
  Nu am cerut niciodata, nicio recompensa de niciun fel, pentruca nimeni nu m-a trimis acolo,ci am mers la Timisoara de buna-voie,crezand in ceva mai bun
  Atunci aveam 24 de ani ,si un copil de doua luni,acum am dublu,dar n-as mai participa, sub nicio forma

  • addicted says:

   Uitandu-se la tot ce se petrece de cativa ani cred ca multi poarta acest regret. Cel mai mare cred ca e in sufletul celor care au si pierdut persoane dragi… Iti admir pornirea si curajul!

Leave a Reply

Your email address will not be published.