Daruiesc emotii!

Se scurge timpul, se duce anul si din nou tragem linie si vorbim despre cat de fructuos a fost, sau nu, acest an. Eu nu ma plang, nu regret nimic din ce mi s-a intamplat si voi lucra MAI intens pentru tot ce imi doresc! De sus m-am prins de mult ca nu va pica nimic. Nu primesc pomana cu mana intinsa, chiar de zic o poveste frumoasa…

Ok, pana la noi planuri totusi ma voi gandi la faptul ca e Decembrie – luna cadourilor. Da, e Decembrie si simt pe sira spinarii cum ma iau fiorii, fiori de emotii, fiori de frustrare. De ce de frustrare? Pentru ca niciodata de sarbatori nu i-am avut pe toti cei dragi mie, aproape. Parintii mi-s departe de la 18 ani, de cand am plecat de acasa, unii prieteni buni mi-au plecat peste mari si tari DAR nici singura nu pot spune ca sunt, il am pe EL care imi e de 7 ani aproape, el care-mi daruieste zilnic emotii prin toate lucrurile marunte (dar importante) pe care le face.

Nu-i am pe parinti aproape, nici pe prieteni dar asta nu ma impiedica sa ii fac fericiti si cum as putea face asta decat prin cadouri, multe, frumoase si de suflet! Aceste cadouri  stiu ca ii vor incanta si in mod clar vor avea un mare impact. M-am gandit la fiecare in parte si stiu exact ce le-ar placea sa primeasca de Craciun.

N-am sa ma apuc sa insirui toata lista de cadouri pentru fiecare in parte pentru ca in mod cert nu as termina pana de Craciun si v-as plictisi enorm. Pe scurt totusi va spun ca pe mama cred ca o voi incanta cu o decoratiune muzicala deosebita pentru ca ii plac astfel de chestioare. Am gasit deja un set minunat care cuprinde:

– O cutie de ceai Basilur in forma de carte; metalica, ornata cu decoratiuni de Crăciun 100 gr.;
– O cutie de Bomboane Raffaello (140 g) in forma de stea;
– Decoratiune, casuta, muzicala;

De fapt am de ales intre ce v-am aratat voua si ACEST “Gold Swaroski gift”. Inca macin problemuta, inca o gandesc foarte bine…

Tatalui meu, iubitor de tot ce e rafinat, ii voi lua o sticla sampanie Osterreich Gold Infuhr si un pachet de cafea  de exceptie, editie limitata, stiu eu care i-ar incanta papilele gustative in mod special. tongue

De nepotica deja m-am ocupat, de fapt ea este rasfatata intregul an si are parte de tot ce e mai bun si frumos! Si stiu si cu ce imi voi incanta eu simturile de sarbatori, cu un set de ceai Tea Forte:

Gata, pe aceastea si multe altele, le pun in cos si astept cu emotii sa fie livrate pana de Craciun! Asadar, luna aceasta daruiesc emotii prin cadouri oferite cu suflet, voi ce planuiti sa oferiti?


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
 1. Ana says:

  Eu nu stiu ce am sa primesc dar nici ce am sa dau, astept idei. laughing)

 2. Dan says:

  Flori si multe cele. big grin Nu zic aici ca iti mai citesc si alte cunostinte blogul laughing)

 3. creve says:

  Poate sunt eu mai ciudat dar de fel nu fac cadouri de Crăciun laughing) Nu că aș avea ceva cu asta, dar noi prin familie nu suntem genul să ne facem cadouri când e moda laughing)

  • addicted says:

   Dar cand nu e? Adica de regula, fara ocazii, mici atentii va faceti? Eu nu tin doar la Craciun si Paste… cand merg acasa, pentru ca stiu cum e fara cei dragi aproape, incerc pe cat posibil sa le daruiesc ceva frumos si util care sa-i incante. Nu merg niciodata acasa cu mana goala si ma intorc cu sufletul plin!

 4. creve says:

  Da, normal că ne facem cadouri, dar nu așteptăm perioada lor ca să facem un cadou tongue

  • addicted says:

   Ah, pai asta e altceva. big grin Ma bucur! Eu dau si de sarbatori si aniversari dar si de “nesarbatori” si “neaniversari”. laughing Cand merg acasa pentru toti de acolo si pt.cei de aici… cand imi vine. love struck

Leave a Reply

Your email address will not be published.