Zodiile si cadourile de Mos Nicolae

Multam sister. big grin

Iata ce seara de Mos Nicolae vom avea cu totii:

Berbec
Veşti excelente pentru Berbeci. Sunteţi încăpăţânaţi şi veţi căuta cadoul până veţi face ghetuţele harcea-parcea. Partea bună e că vă veţi îmbunătăţi capacităţile intelectuale, investigând semnificaţia cuvântului “mucles”.

Taur
Mâine va fi un Moş Nicolae de rahat. Nu numai că nu vei primi nimic, dar îţi va dispărea şi un pantof, iar pe celălalt îţi va călca cineva cu noroi, probabil un tip din zodia Scorpion, zodie în care s-au născut extrem de mulţi manţogari.

Gemeni
Mereu ai fost ambiguu. Nu şi mâine, când vei înjura Moşu de toţi elfii. Pentru că Mercur şi Venus sunt în trigon cu rahat, eşti probabil cea mai norocoasă zodie! Vei primi bilete la toate concertele Hruşcă. Bonus, bilete la Bănică, să te saturi!

Rac
Eşti născut într-o zodie excelentă. Pentru a lua ţeapă pe 6 Decembrie. Primeşti o colecţie de timbre de la bunicul tău, partea proastă e că sunt toate cu Ceauşescu şi n-ai făcut nicio daraveră. Deşi e irelevant pentru acest tip de horoscop, cu dragostea stai prost. Asta aşa, ca să te simţi şi mai umilit.

Leu
Cea mai puternică zodie, cel mai frumos cadou. Vei primi un ghemotoc de păr din coama lui Remus Cernea şi un voucher la o petrecere de swingeri cu Zgonea şi nevastă-sa, tematica fiind “Porceală-n bălegar. Guiţ, guiţ”.

Fecioară
Cuadratura Lunii cu Marte îi predispune pe cei din zodia ta la probleme serioase, fiind în total antagonism cu Moşul, care se ştie că e în zodia Săgetătorului. Probabil vei găsi în ghetuţe un vibrator, cu care te vei consola de sărbători.

More: http://m.timesnewroman.ro/monden/10909-horoscopul-cadourilor-afla-ce-vei-primi-de-mos-nicolae-in-functie-de-zodie


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Ana says:

    Hai ca e amuzant. rolling on the floor)))

  2. Dan says:

    TNR rupe stilul rolling on the floor))

Leave a Reply

Your email address will not be published.