Barbatii si pariurile sportive

 Nu stiu daca voi putea intelege vreodata persoanele care au mania pariurilor. Nu-i judec dar nici nu-i inteleg, poate pentru ca nu stiu cum e sa fii dependent de altceva inafara de cafea. tongue

Stiu totusi o chestie, ca si asta e un viciu si toti avem vicii insa daca ajungi sa-ti neglijezi familia, daca ajungi sa amanetezi lucruri din casa pentru a baga bani in diferite pariuri inseamna ca ai o problema. Mai grava devine problema atunci cand nu vrei sa o tratezi!

Ferice de cei care stau sub semnul norocul, fericice de cei care nu ies in pierdere si de fiecare data castiga. Ferice de cei care se feresc de dependenta, care pariaza rar si doar de placere si stiu cand sa se opreasca, daca simt ca exagereaza. Astfel de norocosi aveam si eu printre colegii din liceu. Tin minte ca aproape toti baietii din clasa erau cu biletele de pariuri in mana, la meciurile importante. Recunosc, nu de putine ori ne-am bagat si noi coada, ca niste femeie curioase, si ne dadeam cu parerea vis-a-vis de tot ceea ce inseamna pariurile sportive.

” -Ce stiti voi inafara de fond de ten si genti? Noi macar bagam bani si castigam.” . Cam asa ni se dadea peste nas intotdeauna si ne lamuream astfel ca daca nu avem habar si nu intelegem mai bine nu ne bagam, nici macar in gluma. Stiam doar ca, meciurile de maine le garantau berea de sambata.  Unii din ei au avut parte si de castiguri colosale si nu si-au garantat doar berea de sambata ci si hainele de duminica. laughing

Revenind totusi, nu am intalnit pana acum femei care sa vorbeasca despre pariurile sportive, barbatii au fotbalul in sange si cred ca de aici, unora, li se trage aceasta dependenta sau simpla placere. Sau ma insel? Cunoasteti si femei care urmaresc interesate meciurile si pariaza? 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 8 Comments
  1. Nimeni says:

    Si femeile pariaza pe biletele barbatilor rolling on the floor)

  2. Eva says:

    Femeile cu hainele si gentile barbatii cu tehnologia si pariurile

  3. creve says:

    Eu am doi colegi la muncă oarecum împătimiți cu pariurile sportive big grin

Leave a Reply

Your email address will not be published.