Reguli pentru a te ghida in viata

 In viata ne ghidam fiecare dupa reguli si planuri, mai mult sau mai putin ” pompoase „. Uitam insa de regulile de baza, dar simple.

Nu trebuie sa uitam sa facem pace cu trecutul nostru, astfel incat acesta nu ne afecteze prezentul. Timpul vindeca aproape totul. Da-i timp timpului, acorda-ti timp si nu uita ca nimeni altcineva nu se ocupa de fericirea ta! Nu-ti compara viata cu a altora si nu le-o/ii judeca, nu ai nici o idee despre cat de rau sau bine le este. Din exterior lucrurile se pot vedea distorsionat!

Nu mai gandi prea mult. Este bine sa nu stii chiar toate raspunsurile. Ele vor veni la tine atunci cand te vei astepta mai putin! Si nu in ultimul rand… ZAMBESTE mai mult si mai des. NU detii toate problemele de pe pamant si nimic nu e imposibil de rezolvat.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 6 Comments
 1. Ana spune:

  Simple dar cine sa se tina de ele?happy

 2. Ana Q. spune:

  Ai dreptate draga mea rox! Asta mi-am propus si eu pentru 2014….sa ma stresez mai putin, sa ma ingrijorez doar atunci cand e cazul, sa nu ma compar decat cu mine cea care am fost, sa nu ma raportez la reusitele si esecurile altora si da, sa zambesc mai mult si sa incerc sa fiu, atat cat se poate, mai fericita si mai impacata cu mine insami!
  Sa ai un an mai bun si mai frumos decat 2013! Toate cele bune!

  • addicted spune:

   Draga mea, tu trebuie sa redevii ce ai fost. Trebuie sa incepi sa fii mai optimista, sa privesti lucrurile un pic mai linistita si cu mai multa recunostinta. Nu aspira la ce au altii si munceste cu calm si spor la ce iti doresti tu, la ce ai nevoie. Acordati mereu timp si gandeste-te la tot ce ai facut pana acum si ai sa vezi ca ai de ce sa fii mandra de tine/voi! Fii fericita, viata e doar una si daca ne lasam dusi de ganduri tampite o stricam cu mana noastra…
   big hug Sper sa iti fie anul mai bun decat 2013.

 3. PlecatDinLoc spune:

  Eu incep sa cred ( si sa aplic) ideea ca raspunsurile oamenilor stau in faptele lor.
  Si acolo ar trebui sa ne orientam atunci cand suntem in pasa „de ce asa, nu altcumva” samd.
  Mai exista pe acolo cumva legea atractiei sau cum doreste fiecare s-o numeasca.
  Fiind numai trist te programezi sa faci/atragi in viata ta noi lucruri triste..
  Cand astepti de la viata lucruri frumoase incepe sa devii unul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *