Ce spun culorile preferate despre noi

Potrivit unor studii preferinta noastra pentru anumite culori dezvaluie aspecte ale personalitatii pe care altfel nu le-am cunoaste. Astfel, cei care prefera culorile:

Alb. Clar, esti o fire perfectionista, cu idealuri inalte (de multe ori greu de atins), spun psihologii. Preferinta pentru alb poate arata insa si o fire inclinata spre simplitate.

Galben sau portocaliu.  Esti optimista, ai o fire vesela, ai multa imaginatie si esti mereu in cautarea lucrurilor noi. Mereu pusa pe glume si incercand sa vezi intotdeauna partea plina a paharului, esti sufletul familiei. Daca iti plac aceaste culoari esti mai mult ca sigur inconjurata de multi prieteni. Iar mai mereu incerci sa le faci pe plac tuturor.

Verde. Personalitate sincera si linistita.Astfel poti fi caracterizata daca iti place verdele. Indiferent de nuanta, aceasta culoare spune despre tine ca esti rabdatoare si modesta.

Albastrul Personalitate conservatoare si introspecta. Nu agreezi schimbarile bruste si afisezi mai mereu o atitudine rezervata decat una deschisa.

Rosu.  Personalitate ambitioasa.  Persoanele care au inclinatie spre aceasta culoare sunt mai impulsive, agresive si tind sa-i domine pe ceilalti. La serviciu poti fi perceputa drept o persoana ambitioasa, uneori lipsita de diplomatie. Nu te regasesti in niciuna dintre aceste descrieri, desi rosul este in topul preferintelor tale? Atunci faci parte din randul persoanelor care iubesc rosul pentru caldura si pentru vitalitatea pe care le-o asigura aceasta culoare.

Marogenerozitate . Oculoare mai putin pasionala care descrie o persoana generoasa si sociabila. Aceasta culoare este posibil sa fie marca unei persoane care a avut luptele ei in viata, dar a trecut peste ele.

lyla.ro

Tie ce culori iti plac? Eu ador albastrul, imi place albul ,rosul si movul.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Eu ador rosu si negru, dar imi plac si alte culori: verde, albastru, mov, ciocolatiul, portocaliul, galbenul. Culori in special vibrante si inchise, mai putin pastelurile.

  2. Dan spune:

    Asa e la albastru happy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *