Partituri din trecut

 Am incercat sa va povestesc pe scurt cum a fost minunata incursiune in Berlin. Multe din chestii am omis sa le spun pentru ca am preferat sa le tinem in arhiva personala, stim noi de ce. tongue Si nu, nu va ganditi la cine stie ce bazaconii, sunt doar amintiri pe care dorim sa le pastram pentru noi, nu de alta dar sunt chestii personale si nu stiu daca intereseaza pe cineva. Cum de altfel nu intereseaza pe nimeni si ce planuri avem pe viitor in legatura cu asta/astea.

Pot sa spun insa ca din multe puncte de vedere Berlinul mi-a adus aminte de perioada frumoasa petrecuta in Cluj. Pe langa faptul ca orasul in sine seamana cu, Clujul ( un Cluj mult mai mare si mai frumos, ar zice iubitul meu) si sentimentele traite in Berlin au semanat cu sentimentele traite in Cluj. Ce sa zic? Poate si de aia ne simtim atat de atrasi de Berlin!? Totusi strazile si cladirile sunt mai frumoase si curate decat cele din Cluj, oamenii mai veseli, mai putin imbufnati, aroganti, ingrati si mult mai politicosi chiar. La noi primesti o guma in loc de maruntis, acolo nu esti lasat sa pleci daca nu iei TOT restul de pe masa. Noi incercam sa lasam cativa banuti acolo, ei ni-l dadeau inapoi… Da, ne-am mirat mult cateva zile dupa care ne-am obisnuit sa nu mai lasam nimic!

Va ziceam si de fainele magazine unde gasesti ce vrei si ce nu vrei. Eiii bine, la o plimbare “scurta” prin Primark am tras cu ochii si la lucrusoarele cu care mi-as putea incanta privirea in viitoarea noastra casuta. Am vazut si ceea ce-mi doresc eu mai multisor, multe perne decorative si lenjerii pat elastic cu prea minunatul Paris. Hazlii mi s-au parut si halatele si costumele de ren, urs panda, hello kitty etc.etc, chestii care ma faceau sa ma gandesc daca intradevar exista oameni care si-ar achizitona astfel de lucruri cu care sa se echipeze imediat dupa… baie? Eu cred totusi ca nu si ca le iau doar pentru distractie.

Revenind la micul mare Berlin, din nou marturisesc ca mi-ar placea sa locuiesc acolo pentru ca sunt sigura ca as avea zilnic ce sa vad, ce locuri cutreier dar mai ales ce sa… cumpar!? big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. Ana says:

    Decat sa spui si dai invidiosilor motive sa crape sau sa “blesteme” mai bine tineti pentru voi. happy Ma bucur iar ca v-ati simtit atat de bine si sper sa mai ajungeti.

  2. eva says:

    Asa e in tarile civilizate, nu gumate ca a noastra. happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.