Ce „ascunde”fiecare zi de nastere

In caz ca nu stiati fiecare zi de nastere ascunde ceva, o semnificatie. Iata care ar fi aceasta:

1. Esti o deschizatoare de drumuri, capabila oricand sa preiei initiativa unei actiuni sau proiect important. Actionezi intotdeauna pe cont propriu si nu ai foarte multa incredere in oameni. De te-ai nascut in prima zi a lunii esti ambitioasa, eficienta, impulsiva. In dragoste, traiesti clipa iar partenerul tau trebuie sa fie deosebit de tolerant si intelept.

2.Loialitatea si curajul, iata care sunt punctele tale forte! Esti o persoana practica si iubesti stabilitatea afectiva si materiala. Legi prietenii de lunga durata si esti eficienta atunci cand lucrezi in echipa. Cea care s-a nascut in cea de-a doua zi a lunii e umana, altruista si are un suflet mare. Nu suporti singuratatea si faci tot ce iti sta in putere pentru a asigura un climat cald in familie .

3.Darurile de pret ale zilei de trei sunt inteligenta, abilitatile de bun comunicator si sociabilitatea . Esti perceputa de cei din jur ca o persoana simpatica, cu un fin simt al umorului, capabila oricand sa intretina atmosfera unei petreceri sau a unui eveniment social. In mentalul tau familia e compusa din minim trei membri – copil, sot, sotie. Te ocupi cu mare daruire de toti.

4.Esti o persoana practica si vezi viata in alb si negru, nu-i intelegi pe cei care o percep intr-o alta gama de culori, mult mai pastelata. Astronumerologia te numeste „doamna de fier”, datorita robustetei fizice si intransigentei tale manifeste. Datoria si onoarea, iata cuvintele cheie dupa care iti conduci viata, cariera, familia. Esti o pesoana de cuvant, ce isi onoreaza intotdeauna promisiunile.

5.Vei avea o viata aventuroasa si plina de neprevazut in tinerete, dar dupa patruzeci de ani lucrurile intra in normalitate. Iubesti neconditionat si ai o inima mare. Esti vesela, voluptoasa si te intelegi bine cu cei mici. Esti originala, creativa si ai vederi largi despre viata si societate. Ai suflet de boema si ai o buna intuitie. Adori sa calatoresti si sa-ti faci prieteni pretutindeni.
Iata persoana echilibrata, capabila de mari eforturi si sacrificii pentru a-si atinge obiectivele! Multe din ambitiile tale se vor concretiza, pentru ca esti darza si hotarata. Ai o forta morala si fizica de invidiat si nu te dai in laturi nici de la munca cea mai dificila si consumativa. E bine sa fii optimista, sa vezi intotdeauna partea plina a paharului si sa elimini total gandirea negativa.

7.Spiritualitatea, filosofia, psihologia si parapsihologia, iata stiintele care iti starnesc curiozitatea si care stau la baza formarii sistemului tau inalt de valori. Te consideri o persoana speciala si privilegiata si stii ca norocul si succesul sunt direct proportionale cu dreapta credinta. Sursele frumusetii tale tainice sunt magnetismul si misterul, arme imbatabile in iubire.

8.Cine s-a nascut pe opt trebuie sa fie o persoana feminina si diplomata. E o justitiara innascuta si nu accepta sa fie mintita. E foarte riguroasa in munca sa si nu de putine ori isi alege profesii care au tangenta cu sanatatea, justitia sau relatiile publice. In dragoste se sacrifica pentru persoana iubita si se implica in mod direct in educarea copiilor. Simte ca la ea e cheia succesul devenirii lor.

9.Succesul apare in viata ta o data la noua ani. Ai structura inteleptului, sfatuitorului. Lumina ta vine din interior si este de esenta divina. Cele care se nasc pe data de noua reusesc destul de des in actiuni individuale, deoarece sunt perfectioniste si manuiesc cu abilitate banii. Exista si native care au chemare spre studiu si cercetare si pot deveni dascali de elita. Iubirea e idealul suprem.

10.E cifra care obliga! Daca te-ai nascut intr-o zi de zece atunci trebuie sa fii o persoana de nota zece, sau cum ar spune Ilie Moromete, o persoana dintr-o bucata. Vei avea noroc cu carul, dar de tine depinde cum stii sa il valorifici. Cauta continuu sa te autoperfectionezi, nu lasa niciodata garda jos si arata-le celor dragi cat esti de capabila. Fericirea o gasesti langa un partener care te sustine din umbra.

11.Este ziua celor 11 ucenici ai lui Isus si da celor nascuti in aceasta zi, viziune spirituala, capacitati empatice si altruism. Ai misiunea de a-i ocroti pe cei dragi tie, dar si sa ajuti persoanele aflate la mare nevoie. Ai o mare deschidere spre actiuni caritabile si esti capabila sa faci bine persoanelor defavorizate. Evita sa fii orgolioasa, caci norocul tau e direct proportional cu gradul tau de toleranta. In dragoste, ai nevoie de un partener care sa te sprijine in actiunile tale umanitare.

12.Daca te-ai nascut intr-o zi de 12 esti o persoana deosebit de speciala, pentru ca stii sa lucrezi bine atat in echipa cat si pe cont propriu. Vei schimba de cateva ori macazul in viata profesionala. In iubire esti duala, te aprinzi repede si la fel de repede iti trece. Ai nevoie de prieteni care sa te sustina. Norocul tau tine de sfera relationala si de persoanele influente care te apreciaza.

13.Iata data cea mai controversata ce a incitat vii polemici analitice. Exista persoane nascute pe 13 care cunosc marele succes, sau dimpotriva, persoane care cunosc caderea. Cheia succesului consta in faptul ca nu trebuie sa te dai batuta la cel mai mic esec ci, sa lupti si sa crezi in steaua ta norocoasa. Vointa, tenacitatea, seriozitatea vor face din tine o premianta la scoala vietii.

14.Ambitie, sanatate si dragoste, iata ingredientele secrete ale aluatului din care esti plamadita. Iti sustii intotdeauna cu vehementa punctele de vedere, esti convingatoare si lupti sa-ti valorifici sansele. Stii sa imbini utilul cu placutul si cand e vorba de cariera si cand e vorba de iubire. Esti o persoana capabila de mari realizari si iti pui singura ideile originale in practica.

15.Ai un caracter puternic, esti creativa si ai o intuitie imbatabila. Toate aceste calitati trebuie sa fie sustinute si de un efort continuu pentru a face din tine o persoana de succes. Persoanele boeme, superficiale, inactive pot avea probleme de sanatate in a doua parte a vietii. Esti o buna organizatoare de evenimente mondene, excursii sau mese festive.Vei fi iubita si apreciata!

More http://www.femeia.ro/horoscop/erotic/fiecare-zi-de-nastere-are-un-destin-1776135?p=3.


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. anonim spune:

    Prea multe de bine laughing)

  2. Eva spune:

    Bun la doi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *