Cine alerga mult, mananca… unt.

 In ultima perioada am fost intr-o continua fuga si cred ca de cand ne-am intors de la Berlin doar un sfarsit de saptamana a fost per total al nostru. Din pacate s-au adunat multe, prea multe si pentru a le face fata trebuie sa renunti la unele chestii. De cele mai multe ori, unele chestii insemnand si… gatitul. Cand ti se aduna toate in “farfurie” nu mai ai nici timp si nici chef sa gatesti, prin urmare apelezi la diferiti… terti. Ferice de noi ca exista!

Satui fiind de clasicele restaurante de la care in mod frecvent comandam ne-am gandit sa alegem altceva. Dar ce? Eiiii bine, ne-a venit in ajutor Foodpanda, mai exact marele banner vazut prin Bucuresti. Ce este Foodpanda? Pentru cei care cred ca este doar un urs panda comic si gurmand, le spun ca este o platforma online care permite persoanelor, mai mult sau mai putin comode, sa comande tipul de mancare preferat in doar cateva minute, cu doar cateva click-uri, de la restaurantele din zona in care se afla. Cu ocazia asta nu trebuie sa mai cauti ca un bezmetic un nou loc de unde sa comanzi ceva de mancare, nu mai pierzi timpul aiurea, ci iti comanzi felul de mancare preferat intr-un mod extrem de simplu si distractiv!

Din fericire, Foodpanda nu s-a gandit doar la cei din Bucuresti ci garanteaza o varietate de solutii pentru a comanda mancare online si in Cluj-Napoca si Timisoara. Si inca un lucru bun si frumos, FoodPanda e primul si singurul urs panda care va incape in buzunare. Cum? Simplu! Il puteti avea descarcand aplicatia gratuita Foodpanda din Appstore si Google Play.

Deci da, cine alerga mult mananca unt saaaau apeleaza la FoodPanda! big grin


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 7 Comments
 1. Ana says:

  Puffffaaaa cate siteuri pe acolo si ce foame am si timp nu crying(((

 2. Dan says:

  Inafara gasesti zeci de platforme din astea, aici abia rasar dar e bine

  • addicted says:

   Da stiu pentru ca peste un astfel de site am dat si in Berlin si ai slava Domnului de unde alege. Am fost la fiecare comanda multumiti de ceea ce am comandat.

 3. miruna says:

  am comandat si eu de la panda si a fost o alegere foarte bunahappy!

 4. Bogdan says:

  Incearca si mancarea chinezeasca de la restaurantul chinezesc KungFu King
  http://www.kungfu-king.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.