Coltare de bucatarie pentru un decor complet si util

  In decorul unei bucatarii, este bine sa incercam, intotdeauna, sa incorporam si sufrageria pe care o folosesc membri familiei atunci cand servesc doar ei masa. Este foarte sanatos si foarte indicat sa se serveasca masa impreuna, de catre membri familiei, ori de cate ori este ocazia. Micul dejun este o masa care, de obicei se serveste impreuna cu ceilalti, chiar daca uneori pe fuga. Dimineata toata lumea se grabeste, asa ca nu avem timp sa asezam si sa strangem masa intr-o alta incapere, care este mai departe de bucatarie. Cel mai bine este sa avem o masa, chiar daca mai mica, chiar in bucatarie, la indemana. O alta masa care se serveste, de obicei, impreuna cu familia este cina. La fel, este mult mai convenabil sa ai la indemana o masa pe care sa servesti cina, fara sa fiti in fata televizorului (cum face multa lume), o ocazie perfecta pentru a afla unii de la altii ce s-a intamplat in ziua care tocmai se incheie.

Pentru toate acestea avem nevoie de un coltisor in care sa amenajam aceasta sufragerie de familie, daca putem sa ii spunem asa, iar cel mai usor mod de a a amenaja acest loc este prin coltare de bucatarie Tamos. Coltarele de bucatarie sunt foarte apreciate de toti cei care le au, pentru ca sunt delimitatoare foarte bune pentru zona de servire a mesei, facand, totodata, trecerea de la bucatarie la acest spatiu. Apoi, este mult mai confortabil si mai usor ca toate persoanele sa stea pe ele. Ca sa nu mai mentionam spatiul de depozitare pe care acestea il ascund sub tapiteria sezutului.

Totul la aceste coltare de bucatarie aduce un avantaj persoanelor care le folosesc. Avand structura de rezistenta din lemn, aduc un plus de caldura oricarei bucatarii. Ba mai mult, puteti asorta culoarea lemnului cu cea a mobilierului, pentru a avea un decor unitar. Va parea ca totul face parte dintr-un set.

Alegeti sa va folositi de bucatarie la maxim si sa oferiti tot confortul posibil familiei voastre, alegand coltare de bucatarie din magazinul Tamos. Avantajul acestor coltare este faptul ca toate au parte de reduceri de preturi considerabile, fapt care le face cu atat mai potrivite pentru voi.

Info Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 10 Comments
 1. Intrebare says:

  Am gasit pe site scaune frumoase de bucatarie.vinzi ?cat e transportul?

 2. anonim says:

  De as avea bani………. laughing

 3. Ana Q. says:

  ce dragut arata coltarele…dar intr-adevar scumpute happy

 4. Dan says:

  Da scumpe dar daca iti permiti iti iei happy

 5. mutari mobila says:

  Hello mates, how is the whole thing, and what you would like to say about this paragraph, in my view
  its truly amazing for me.

 6. Borzan Madalina says:

  Ceva site unde sa găsesc băncuțe de genul acesta? Ma ajuta cineva ?

Leave a Reply

Your email address will not be published.