Hotel Romanita, cazare langa Baia Mare pentru pretentiosi

Ori de cate ori calatoresti intr-un alt oras, trebuie sa te gandesti unde te vei caza acolo si cum vei putea sa iti petreci cele cateva nopti cat timp trebuie sa stai acolo. Iar asta se intampla chiar daca trebuie sa calatoresti singur sau esti intr-o vacanta cu familia. De obicei, toata lumea cauta cea mai placuta unitate de cazare pe care si-o poate permite. Pentru ca iti doresti, cum este si normal, sa te bucuri de un confort cat mai sporit si de un decor cat mai placut atata timp cat trebuie sa il petreci in camera de hotel.

Daca mergi in Maramures si cauti cazare in Baia Mare, trebuie neaparat sa analizezi oferta hotelului Romanita. Se afla la doar 2 kilometri de Baia Mare, insa este exact in drumul tau atunci cand vii spre oras, pentru ca pe acest drum se face intrarea principala in Baia Mare. Asa ca, daca te indrepti spre Baia Mare din aproape orice directie din tara, vei trece pe langa acest hotel superb, iar el nu va ramane neremarcat. Este un hotel impunator, insa decorat cu foarte mult bun gust.

Totul la acest hotel intra in definitia luxului, cu toate acestea, avand in vedere ca vorbim despre o localitate din provincie, nu iti va intoarce buzunarele pe dos. Este doar o expresie din care trebuie sa intelegi faptul ca nu este foarte scump sa te cazezi la acest hotel de 4 stele meritate cu varf si indesat.

Insa nu doar exteriorul este superb si impunator. La interior, este si mai mult lux si confort. Toate camerele au un design incredibil de frumos si de elegant, in pas cu trendurile actuale. De altfel, se poate observa in imaginile alaturate camerele disponibile in hotelul Romanita. Culorile sunt foarte relaxante, alese special in acest sens, si, totodata, foarte primitoare.

Totodata, daca va hotarati sa va cazati aici vara puteti sa profitati de piscinele hotelului pentru a face plaja si a va simti bine. Aici vin zilnic persoane din zona doar pentru a se bucura de piscinele, la fel, foarte frumos amenajate si intretinute.

Asa ca, ori de cate ori doriti sa gasiti cazare in Baia Mare, alegeti, cu incredere, hotelul Romanita. Veti beneficia de cele mai bune servicii atat in camere, cat si in restaurantul deosebit al hotelului.

Hotel Romanita

Str. Europa, nr. 95, 430002, Recea Baia Mare, 430002, Maramures, RO

Telefon: +4 0262 / 287 000

  +4 0743 / 690 771

  +4 0744 / 426 192


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *