Muzica lui Aurel Tamas, iubita si apreciata de toti romanii

De-a lungul timpului, Aurel Tamas a reusit sa isi castige fanii prin vocea si daruirea pe care o are pentru muzica romaneasca si nu in ultimul rand pentru talentul mostenit din familie. Inca din copilarie, Aurel Tamas a cochetat cu muzica, a invatat sa cante la diverse instrumente, a facut parte din diferite ansambluri alaturi de care canta la fel de fel de festivaluri si evenimente, reusind astfel sa intre in lumea artistilor, a oamenilor valorosi. Muzica lui Aurel Tamas o gasiti aici.


Inca de la inceputul carierei, Aurel Tamas a sustinut numeroase concerte in tara si in strainatate, unde a reusit de fiecare data sa-i aduca intr-un singur loc pe romanii iubitori de muzica populara si usoara, indiferent in cel colt al lumii se aflau. A reusit, de asemenea, sa ii faca sa ii fredoneze melodiile, sa il aplaude intregul public, sa il admire si acest lucru datorita vocii exceptionale si mesajelor pe care le transmite prin fiecare melodie pe care o interpreteaza.

Cea mai mare multumire pentru un artist este aprecierea publicului, iar acest lucru se observa cel mai des prin aplauze, prin melodii cantate de publicul larg, prin discuri cumparate cu fiecare album scos pe piata.

Interpretul Aurel Tamas a inregistrat si lansat de-a lungul carierei numeroase albume cu melodii care vor ramane peste ani, in istoria muzicii romanesti. Printre albumele acestuia se numara  “Buna ziua Oameni Buni”, “De acasa cand am plecat”, “Ce o avea lumea cu mine”, “Am o patima si un dor”. A mai compus doua albume de muzica usoara “Trup de vant” si “Furtuni de vise” care au fost premiate cu discul de platina si discul de aur. De asemenea, a mai compus si un album de romante “Noapte buna Mama” si a mai inregistrat doua albume de colinde romanesti.

Aurel Tamas a participat la numeroase nunti, botezuri precum si alte evenimente speciale, a participat la spectacole in tara si in strainatate, bucurandu-i pe toti si facandu-i sa-i fredoneze melodiile care vor ramane intotdeauna in sufletele tuturor. Cei care l-au ales pe artistul Aurel Tamas pentru evenimentele importante din viata, s-au aratat multumiti de atmosfera creata, de interpretari si de felul in care artistul stie sa se faca placut si admirat de cei din jurul sau.

Toti cei care isi doresc sa aiba parte de un eveniment de neuitat, un eveniment in care muzica va fi la fel de apreciata precum celelalte detalii importante din cadrul evenimentului, il pot contacta cu incredere pe artistul Aurel Tamas, care va asigura buna dispozitie a tuturor invitatiilor. Muzica in cadrul unei petreceri este extrem de importanta, asadar conteaza foarte mult cine se va ocupa de buna dispozitie si de atmosfera din cardul petrecerii.

Aurel Tamas a fost, este si va fi intotdeauna o voce de aur pentru sufletul tau!


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 4 Comments
  1. anonim spune:

    Cine nu stie de dumnealui inseamna ca nu a crescut in Romania big grin

  2. Luis spune:

    L. NistorescuInformatiile sunt relativ crtocee, de binevenita reamintire, dar si de buna notorietate. Nu stiu ca datele principale (aparitia cenaclului Solaris si a fanzinului sau xerografiat, data primei consfatuiri SF etc.) sa fi fost puse la indoiala de cineva, mai ales ca documente exista, slava Domnului, in toata tara. Cred ca merita amintit, de asemenea, faptul ca in 2009, cand si-a sarbatorit 40 de ani de existenta neintrerupta (NB: acum trebuie sa vorbim de 43 de ani de fandom!!! asta, cu trimitere la titlu), cenaclul HG Wells a evocat anul 1969 ca an al aparitiei fandomului romanesc SF, amintind (inclusiv in publicatiile in care a marcat evenimentul) si de aparitia anterioara a cenaclului Solaris, ca si de functionarea gruparii Martienii de pe langa centrala USR. Sigur, pe langa acestea, exista si alte premiere, din alte centre (ca si din Capitala), care apartin si ele intregului fandom cum ar fi, de pilda, primul fanzin TIPARIT (in tiraj de mai multe mii de exemplare si cu toate accesoriile unei publicatii periodice), Paradox -ul de Timisoara, pe care l-am sarbatorit recent pentru 40 de ani de aparitie. Fenomenul SF romanesc este mult prea amplu ca initierea lui sa poata fi revendicata de un singur grup: se mai poate vorbi de prima carte de benzi desenate, de primul film de animatie SF s.a.m.d., ca sa nu mai vorbim de inceputurile legendare , ale autorilor care scriau (sau desenau) SF fara sa-i spuna astfel, si pe care-i putem identifica, si la noi, inca de la sfarsitul secolului XIX.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *