Bratari Murano Pandora, un must have al acestei primaveri

Sticla de Murano este un produs celebru din insula cu acelasi nume, situata pe malul Venetiei, in Italia. Aceasta sticla este folosita pentru fel de fel de decoratiuni pentru casa si birouri, dar si pentru realizarea bijuteriilor pentru femei, mai exact pentru bratarile Murano Pandora pe care le gasiti acum in magazinul Crystal Glamour.

Bratarile Murano Pandora se potrivesc stilului casual de imbracaminte, iar varietatea de culori va permite sa le asortati mai usor cu restul accesoriilor si pieselor vestimentare. Designul unic, combinatiile de culori inedite, impreuna cu restul accesoriilor alese, fac din fiecare model de bratara unul de exceptie. Culorile variaza astfel ca va puteti alege bratari in functie de nuantele preferate, fie optand pentru nuante de roz, verde, albastru, galben, fie pentru nonculori.

Aceste bratari pot fi combinate si cu alte tipuri de bijuterii, reusind astfel sa puneti in valoare o personalitate puternica si nu in ultimul rand, sa va conturati tinutele, fie ele chiar si cele de zi. Incercati sa asociati culorile vii ale acestor bratari cu motive de bucurie, zambete, pentru a reusi de fiecare data sa le pastrati atunci cand purtati bratarile Murano Pandora.

Veti gasi in magazinul Crystal Glamour numeroase astfel de bratari cu pietre si diferite elemente ce completeaza perfect fiecare model de bratara in parte. Sistemul de inchidere este unul practic si interesant in acelasi timp, renuntandu-se astfel la inchizatoarele clasice si optandu-se pentru inchidere tip surub.

De asemenea, puteti combina aceste bratari si cu cateva modele de ceasuri casual, in cazul in care sunteti amatoare ale acestor accesorii.

In ceea ce privesc culorile sticlei de Murano, fiecare semnifica o stare, astfel ca rosul reprezinta dragoste, pasiune, putere, galbenul intelepciune, caldura, albastrul loialitate, sinceritate, verdele natura viata, portocaliul prospetitate, emotii, negrul autoritate, albul puritate, violetul lux si bogatie, maro pamant, maturitate, gri energie, entuziasm, roz inocenta, auriul perfectiune spirituala.

Culoarea ta preferata care e? Care din cele prezentate mai sus te reprezinta cel mai bine?

Info:

Crystal Glamour

SC. B&B Marketing Online

Sediul social: Str. Padurea Pustnicu, nr.131, Bucuresti

Tel: 0727 484 848 , 0758 614 519

 


Si-au lasat amprenta↓


This Article Has 2 Comments
  1. Eva says:

    Albastru imi place in general. happy

Leave a Reply

Your email address will not be published.