Lustre pentru orice parte a locuintei prin Universul Luminii

 Toata lumea are lustre in casa, pentru simplul motiv ca toata lumea are nevoie de lumina pe timpul noptii dar si atunci cand, pur si simplu, lumina naturala nu este suficienta. Pentru decor si un aspect vizual placut, este important sa alegeti lustre frumoase, iar pentru a nu fi nevoiti sa le schimbati constant, trebuie sa alegeti lustre de calitate. Si daca nu stiati pana acum ca este posibil sa le ai pe ambele in acelasi timp, aflati ca la Universul Luminii se poate. Descopera lustre de toate tipurile, pentru toate buzunarele, potrivite pentru o multime de tipuri de decor.

Cum alegem lustre pentru locuinta?

Sunt mai multe moduri in care puteti alege lustrele. Multi se ghideaza doar dupa instinct, dupa cum credeti ca se potriveste la o prima privire sau in functie de ce va place cel mai mult, insa sunt si metode mai profesionale de a le alege.

In primul rand, trebuie sa aveti in vedere foarte bine stilul de decor ales pentru mobilier si stilul pe care l-ati abordat in alegerea celorlalte decoratiuni. Lustrele trebuie sa se potriveasca cu restul decorului, trebuie sa vina in completarea lui. Daca nu, se creeaza o ruptura mare intre plafon, adica zona de sus, si restul spatiului, avand un efect foarte bulversant si neplacut atat ca aspect cat si pentru atmosfera.

Acest lucru puteti sa il faceti urmad cativa pasi simpli:

  • Urmati tema cromatica pe care ati ales-o pentru restul decorului sau creati un contrast puternic, daca in rest ati ales totul intr-o singura culoare. Se poarta foarte mult contrastele pentru ca scot in evidenta ambele parti ale acestuia si le pune in valoare.
  • Alegeti texturi care se regasesc deja in decor. Chiar daca exista doar in anumite elemente ale decorului, trebuie sa nu incarcati decorul cu inca una sau mai multe texturi. Este foarte apreciat daca exista continuitate in aspect.
  • Ganditi-va la camera in care urmeaza sa plasati lustrele. Intotdeauna aveti in vedere cantitatea de lumina de care aveti nevoie intr-o camera si de unde trebuie sa vina aceasta. Uneori, s-ar putea sa fie nevoie de lustre de perete, pe cand in unele camere se potrivesc doar lustrele de tavan.
  • Luati in considerare inaltimea camerelor. Pentru camerele inalte este nevoie de candelabre, pentru ca lumina nu va fi suficienta daca plasati lustrele lipite de tavan, iar in camerele scunde, un candelabru s-ar putea sa incurce. Asa ca aici veti avea nevoie de lustre fixe si pe plafon.

Daca ati inteles acesti pasi, atunci nu mai trebuie sa va faceti griji, pentru ca veti face alegerile corecte. Pentru o gama larga de lustre, cu un nivel calitativ ridicat si preturi accesibile, apelati mereu la magazinul de corpuri de iluminat Universul Luminii.

Info Universul Luminii

Magazin corpuri de iluminat

Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania

Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023


Si-au lasat amprenta↓


Be the first to comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *